Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2008, 18:52   #24
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zientarski Pokaż post
ha ha ha. czlowieku jak nie wiesz co te logo znaczy to nie mow mi ze nie jest brane na powaznie.
znaki rasistowskie sa ogolnie znane to tez wiadome wiekszej ilosci ludzi ze zle.
nie wiedziales nawet wczesniej co to pedobear wiec nie wypowiadaj sie.
i jezeli ten mis jest smieszny to ubolewam nad twoim poczuciem humoru.
Jak najbardziej _wiedziałem_ co on oznacza i wiem, że nie jest symbolem rasistowskim, po prostu tY go do takiego porównałeś, więc ja również. Zatem:

a) naucz się czytać ze zrozumieniem,
b) naucz się interpretować symbole/cokolwiek w odpowiednim świetle (czyli zgodnie z ich zamysłem - tak, tak, pedobear ma wzbudzać śmiech),
c) dlaczego avatar z Hitlerem jest złym przykładem? Hitler jest jeszcze dobitniejszym symbolem nazizmu niż swastyka (bo tą można kojarzyć z tradycją słowiańską/dalekowschodnią),
d) lurk moar faggot.

edit: a co do ubolewania nad moim poczuciem humoru - cóż, takie już są czasy nadmiernej i skretyniałej poprawności politycznej, więc proszę, ubolewaj sobie ile chcesz, a ja dalej będę się śmiać ze _śmiesznych_ rzeczy.

Cytuj:
Jakbys walna avatar jako swastyke i spytal sie ludzi czy za to tez niby tibianews powinna banowac
Zależy jaką swastykę, bo przy innych niż ta klasyczna czarno-biało-czerwona, ja nie miałbym nic przeciwko.

Cytuj:
Oddzielna rzecza jest to ze pedobear'a malo kto zna.
Zdziwiłbyś się.

Cytuj:
przez co chlopak nie wie co zrobil źle.
Nic nie zrobił źle, chyba że regulamin zakazuje 4chanowych meme/konkretnie pedobeara.

edit:

@down:

Widzę, że dalej nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. I nie mów mi, proszę, o 'dzieleniu postu na części', bo niby tak mi łatwiej, skoro sam piszesz z tak denną składnią i ortografią ('hitler', 'Swastyka' - i nie mówię tu o braku polskich znaków, tylko o niekonsekwencji w używaniu wielkich liter, która świadczy o tym, że nie bardzo wiesz kiedy ich używać). Jeśli nie wiesz, co ma na celu wypunktowanie, to pogugluj. No i widzę, że nie zrozumiałeś 'lurk moar faggot'.

Tak na marginesie, jeśli sądzisz, że pedobear to pedofilskie 'logo', to lurk moar.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 25-11-2008 o 19:03.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem