Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2005, 08:24   #1
Mily Knight
Użytkownik Forum

Mily Knight's Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDANSK

Mily Knight ma numer GG 5000147
Domyślny Tibijska sensacja filmowa.

Lol dzisiaj przeczytałem ten cały temat o wirusach w filmach ( rec ) i uważam że jest to jedna wielka bzdura , ponieważ zeskanowałem sobie kompa a filmików mam niemało zeskanowało mi bardzo dużo plików i o to wyniki :

Liczba zeskanowanych plików : 132018
Zainfekowanych Plików : 0
Objętych Kwarantanną : 0
Usuniętych : 0

Jak więc widać na załączonym obrazku i biorąc to na chłopski rozum te całe filmowe wirusiki były sensacją tibijskiego toks show filmów . Możecie mówić co chcecie ja w to niewierze !! i jeszcze jedno jeżeli ten dziennikarz filmowy do spraw wirusów coś tu będzie chciał walnąć to niech poszuka wiarygodnego źródła i poda dowody . Każdy z nas może napisać na forum że znalazł wirusa w rec i że mu sie należy nobel ! , ja także moge podać maila hakera bez żadnych źródeł ( wszelkie podobieństwo maila w moim poście z istniejącym jest przypadkowe ) np : [email protected] . Więc jeżeli zobaczycie takiego posta na przyszłośc z keyloggerami w rec to radze sie dobrze zastanowić czy warto tam wogóle coś odpisać i przeczytać bo może to być kolejny korespondent tibijski który chce rozświetlić swoje imie na łamach sensacji filmowej .

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.