Cytuj:
Nieźle. Ja tyle przez 3 miesiące nie mogłem zarobić... Możliwe, że powodem tego są deady, ale i bez nich zgromadzenie MSem tyle pieniędzy w jeden dzień, graniczy z cudem. Ba. Jest to prawie niemożliwe (nie biorę pod uwagę spotkania Demodrasa, bądź Foxa).
|
To że ty nie ptorafisz tyle zarobic znaczy że jesteś cipka jak w 3 miechy nie zarabiasz 300k, razem ze mna na huncie był ed i on tez tyle wyniosl huncilismy we 2 dziwne ze ed potrafi a ms nie? zreszta z ms tez tam hunce oni wydaja 80k na hunt ja 110k
Cytuj:
Nie. On gra RP - On wie lepiej.
|
Nie ty padłeś na lionie - ty wiesz lepiej
Cytuj:
Możliwe, że kiedyś cię shackują i spróbujesz zakosztować luksusów, jakimi rzekomo ma uraczyć ciebie Master Sorcerer.
|
ano tak przeciez kazdy ms łapie hacki
Cytuj:
Dam sobie rekę uciąć, że wspomnisz moje słowa i przekonasz się, jak ciężkim kawałkiem chleba jest poprowadzenie takiej postaci i wybicie się nią.
|
kazdy moze sie nia wybic tylko jesli nie ma kickow
Cytuj:
Mimo wszystko biorę pod uwagę fakt, który mówi o tym, że znasz się na postaciach magicznych lepiej niż ich ownerzy i na pewno potrafił byś nią zarabiać bajońskie sumy pieniędzy, przy zerowym waste. Mam rozumieć, że twoje magiczne ręce po kontakcie z pikselowym czarodziejem (za pośrednictwem klawiatury oczywiście) nadają mu nowych zdolności, w stylu lootowania DSMa na co drugim huncie i nie padania na kicku, gdy na ekranie jest Lodowy Smok. Bzdury, które wymyślasz kompromitują cię przed prawie każdym graczem, który zetknął się z problemem profesji Czarodzieja. Mimo wszystko, mam do ciebie prośbę. Skończ pieprzyć głupoty, ponieważ nie doświadczeni adepci Tibijscy, zaczynając swą przygodę z Sorcererem, mogą pokierować się twoimi refleksjami, które jak widać są kunsztem ślepoty psychicznej. Nic nie poradzę na twoją nie wiedzę. Prawda jest taka, że ty, masz tu właściwie gówno do powiedzenia, co mogę łatwo wywnioskować po twoim popadaniu w skrajność i wyolbrzymianiu, bądź przekręcaniu niektórych wydarzeń/faktów.
|
Każdy czasem ma waste wiec nie da sie mieć zerowego, nie zganiaj na swoja profesje pecha do loota ja srednio co 2 hunt loce te dsm czasem po 2 na arenie
Na kicku pada każdy skoncz to powtarzać, jedyna osoba ktora sie jakolwiek skomprimitowała jesteś ty
Niedoświadczeni adepci tibi przerzucą sie na tebie
nom wbijajać 119lv masz też dużo do powiedzenia o profesja której prawdziwa gra zaczyna sie od 170lv~
Jakie niby wydarzenia/fakty przekreciłem ?
Mam na was wyjebane, kazdy typ ktoremu skopiowalem co piszesz płakał ze śmiechu kazdy ms ed ek czy rp wszystkie profesje sie z ciebie smieja ;d sram na to co piszesz chcesz pogadac pisz na priv lamo