Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2008, 21:09   #322
Fred_Flintston
Zbanowany

Fred_Flintston's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2

Świat: Prehistoryczny
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Even Pokaż post
A co może zrobić to biedne forum o tibii? Gówno. Czyli nic.
Hmm, o ile pamiętam, poprzedni temat o narkotykach zamknięto z polecenia jakiegoś tam urzędu ds. nastolatków (coś w tym deseń, temat jeszcze jest na forum, można poszukać). Druga sprawa to to, że przeczytać to może jakichś dzieciak, który kupi susz salvii w "dopalaczach", wszamie to na ulicy/podwórku i przez paręnaście minut będzie śmiał się, tarzał po chodniku, ogólnie zachowywał się jak chory człowiek. Myślisz, że ktoś wtedy nie wezwie karetki? Jak koleś trafi do szpitala/psychiatryka (chociażby tylko na parę godzin, do wytrzeźwienia) to będzie o tym głośno we wszystkich dziennikach w Polsce. "Legalne zioło zabija nastolatków w Polsce"...

Cytuj:
Powiedz szczerze. Paliłeś już szałwie, czy nie?
Mam zamiar załatwić sobie tą wspaniałą roślinkę Wcześniej, jak będzie już stacjonarny sklep "dopalaczy" w Poznaniu, mam zamiar się tam wybrać właśnie po ekstrakt salvii.

Cytuj:
Nikt tu nie mówi o przedawkowaniu typu 10g ekstraktu szałwii 100x To samo może być z ziołem, a właściwie haszem. Jak się zajebiesz jak świnia to palcem nie będziesz mógł ruszyć. Tylko, że tu jest zasadnicza różnica. Po ziole masz świadomość i mniej więcej wiesz co robisz (poza lewymi odchyłami), a po szałwii.. hehe, no cóż, z tym jest troszkę gorzej.
Tylko, że właśnie ta nieświadomość implikuje to, że nie będzie można robić żadnych konkretnych działań. Widziałeś filmiki? Kolo z reguły zaciąga się, pada na łóżko i się śmieje. I tyle.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez HubertPol Pokaż post
ZAżywajcie narkotyków, powodzenia... Co w tym fajnego ...
A co fajnego jest w piciu piwa (zakładam, że pijasz alkohol)?
Fred_Flintston jest offline   Odpowiedz z Cytatem