Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2008, 21:30   #35
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dhomar Pokaż post
@Zientarski, pieprzysz głupoty jak połamany. Swastyka symbolem nazizmu?? Hitler wykorzystał tylko ten kształt. Już 2000 lat temu ten symbol był znany w Chinach i oznaczał dosłownie 10 tysięcy, co wiąże się z mażeniami Hitlera na temat 10000 lat panowania Rzeszy.

Pozatym jest to znak Fińskiego lotnictwa, znak Boga Thora, POLSKI góralski krzyż. Pozatym Swastyka jako kształt, jest obecna w wielu odznaczeniach wojska Polskiego.
Dokładnie, przejdź się np po Zakopanym po chatkach górali prawie na każdej belce znajdziesz swastykę - czy to oznacza że propagują nazizm ?

No ale dosyć tego porównywania pedobeara do Hitlera i nazistów. To jak już ktoś wspomniał zwykły miś z którego /b/tardy zrobiły misia pedofila. I nie wiem czemu ktoś tu pisze że nie wiedziałem co dałem w avatar. Wiedziałem jak najbardziej. On nie jest logiem pedofilów, nie propaguje pedofilii, wręcz się z nich naśmiewa! Często pokazywany jest na zdjęciach które z pedofilstwem nie mają nic wspólnego, a pokazuje w jaki sposób ludzie są przewrażliwieni na pewne tematy. Typu facet trzymający dziewczynkę na kolanach, kiedyś normalka, bo nie ma miejsca w autobusie, a teraz? Pedofil na bank, pewnie też satanista mason żyd i cyklista.

Jeszcze raz, misiek w żaden sposób nie namawia do gwałcenia dzieci! To jest zwykłe meme. Tak jak shoop da woop jest meme i nie propaguje rasizmu i niechęci do czarnych.

Chyba założę temat na tibianews, po tym jak ban się skończy, z pytaniem co sobie ten modek myślał, że będę gołe dzieci wklejał na forum? Ja nawet popieram pomysł aby chemicznie kastrować pedofilii, avatar z tym nie ma nic wspólnego

EDIT
Aż dziw bierze że nikt nie doczepił się do mojego obecnego avatara! Przecież on propaguje sex oralny! A tfu tfu, tu są przecież dzieci!

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 25-11-2008 o 21:34.
Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem