Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2008, 21:38   #332
Fred_Flintston
Zbanowany

Fred_Flintston's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2

Świat: Prehistoryczny
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Even Pokaż post
Własnie o to chodzi Cały czas chcę was uświadomić, że istnieją o wiele gorsze rzeczy zalegalizowane, a wy tu pierdolicie farmazony o jakiejś marihuanie, która jest niczym w porównaniu do szałwii.
Gorsza w jakim sensie? To, że może nieźle potrzepać to jasne, osoby z niestabilną bądź kształtująca się psychiką nie powinny jej dotykać.
Krótki czas działania, całkowita legalność, nie występuje uzależnienie - czego od salvii chcieć więcej?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Even Pokaż post
Ta Widziałem filmiki, a nawet widziałem to na żywo. Wiesz z szałwią jest tak, że na każdego wpływa inaczej, ale nie będę się zagłębiał w temat, kto zainteresowany dowie się co i jak.
Gdzie typek zwija się ze śmiechu, nie mogąc go opanować, bo prawdopodobnie widzi własne kropelki potu na dywanie, które się do niego uśmiechają i wołają aby zatańczył z nimi sambę. Nie ze wszystkimi jest tak
No jasne, że nie. Osobnik na filmie na zmianę przeżywał (tak mi się wydaje) stan ekscytacji i panicznego strachu. Nie mógł również utrzymać się prosto na nogach. I on miał by chwycić za nóż i zabić przyjaciela, a potem siebie? Zgadzam się, to jeszcze niezbyt dokładnie zbadana i nieprzewidywalna roślinka, po to się właśnie trzyma obok siebie opiekuna, nie jara się jej na imprezach, na ulicy itp.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serious Sam Pokaż post
Myślisz, że to jest fajne?
Myślę, że to ciekawe.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez HubertPol Pokaż post
To źle zakładasz
Jeju, przecież przekaz na pewno zrozumiałeś.
Fred_Flintston jest offline   Odpowiedz z Cytatem