Cytuj:
Jesteś aż tak głupi że nie potrafisz odp na priv ;] ?
|
Jesteś aż tak głupi, że nie potrafisz napisać na priv?
Cytuj:
pfff nie ma problemu ja jako rp zarabiam zajebiscie 1-2 dobre wypady na demy i i tak jestem 5 hunt do przodu, np ostatnio w only harmonia jest screen jak z typem zloocilem mpa 4x mms 3x f axe 15 dust fire sword i screen z innego hunta gdzie tez jest mpa z 12 dd pare f axe kilka gs, i co z tego ze next 2 hunty bede na minus i tak jest w przód, ogólnie z demów wyniosłem juz jakies 800kk na + z hunce w sumie od niedawna
|
Nie chodzi mi o twojego RP. Czytaj ze zrozumieniem. Użyj mózgu.
Cytuj:
co ty masz z tymi kickami? jakis kompleks ? każdy ma kicki nie ma neta bez kickow a mass kicki tez sa tylko rzadko tibia jest gra w ktorej nie da sie czasem uniknać deda i jak debil bez mózgu expi 121ms bez bless to już jego problem
|
3/4 moich deadów jest przez kicki, a większość z tego przez masskicki.
Cytuj:
a moze ty na tych frostach siedziesz po 1h na tydzien ? ja jestem czasem 4-5h i codziennie na +
|
Dziecko Okolnir

. Swego czasu, miałem obcykane to miejsce i już nim żygałem, przez co chciałem spróbować czegoś innego. Niestety wybór miałem bardzo ubogi...
Cytuj:
Moi pikselowi koledzy nie mieli twoich wyimaginowanych problemów
|
Jak się ma motywację i
team to nawet i marnym Sorkiem chce się grać...
Cytuj:
haha nie napisałem że jest nieśmiertleny tylko że to najlepsza profesja i nie zmieni tego twoje sranie na forum
|
Moje sranie na forum nie zmieni co najwyżej
twojego obrazu obecnego czarodzieja. Wystarczy mi to, że doświadczeni gracze prawdę doskonale znają. Od tego, czy dobrze będzie ci się grało magiem, zależy również wiele czynników zewnętrznych, na które czasami nie masz żadnego wpływu.
Cytuj:
to ich zapytaj bo ja nie znam 120ms którzy huncą dragi w venore Oo
|
Najwyraźniej mało ich znasz...
Cytuj:
odp na priv nie rób z tematu śmiecia jakim jesteś
|
Jestem śmieciem, ponieważ ośmieliłem się mieć inne zdanie niż ty. Już ci dwa razy mówiłem, że "ch*j mnie bolą twoje refleksje", tak więc weź sobie to do serca, paprykowy troglodyto.
Trudno, żebym odpisał na priva, którego mi przecież nie wysłałeś

.
Cytuj:
jak debil bez mózgu expi 121ms bez bless to już jego problem
|
Blessy na Faccu nie działają, o czym się przekonałem na własnej, pixelowej skórze. Jednak znam z forum pewnego jełopa ze 180RP, który o tym nie wie...
@down
Guns N' Roses - Don't Cry