Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2008, 23:05   #382
irwin546x2
Użytkownik Forum

irwin546x2's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2008
Wpisy bloga: 4

Domyślny

Ahoi!
Jeśli chodzi o zamieranie życia na tym forum, to można to między bajki włożyć, forum trzyma się całkiem nieźle.

Efekty? Tekst może je doskonale zastąpić, naprawdę. Porównajcie choćby wyjście z krypty 13, w F1, a wyjście z krypt 101, w F3. Z drugiej strony, miło nacieszyć oko, więc efekty - byleby gustowne - oceniam na plus.

Jeśli zaś chcecie znać me zdanie, o wielce szanownym tiplu, a jego różnicami między TORGiem, to odpowiem tak:
Przede wszystkim, to co można zauważyć na TIPLu, to o wiele niższy poziom IQ miejscowych idiotów, elyta fake'owa i wszechobecne zainteresowanie wszelkimi anime. Na TORGU krytyka o wiele większą uwagę przykłada do fabuły, a mniejszą do ,,całej reszty". Z drugiej strony, na ,,tym ciemnym forum" żyje zaledwie parę osób, z czego żadnej nie można określić mianem\przedrostkiem ,,pro", a poziom fake'ów jest o wieeeele mniejszy niż tutaj.

Szczerze, fajnie by było, gdyby była nić współpracy między tymi dwoma forami. Wyobrażacie sobie fake'i Inivcabila na TIPLU?

A co do Dzieci neo, to na szczęście one dorastają i mądrzeją, czego naj(gorszym)lepszym przykładem jestem ja. A wyzywanie ich od idiotów, w niczym nie pomoże, o wiele lepiej ich doedukować.

A jeśli kogokolwiek interesuje powód mego powrotu, to odpowiem że powody są dwa: Gargoin i dżem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Likop
Hej, jakich modeli byś użył, aby zrobić jesienną wioskę Leoardonu?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss
najlepiej rozebranych modelek

Ostatnio edytowany przez irwin546x2 - 26-11-2008 o 16:57.
irwin546x2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem