Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2008, 23:07   #338
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
Jesli ktos narusza czyjas wolnosc (zwlaszcza wolnosc do zycia) to sam sie jej pozbawia. Proste. Granice wolnosci jednego czowieka wyznacza wolnosc drugiego czlowieka.

Och, wypowiedzial bardzo doswiadczony zyciowo dzieciak =] Przecietny gimnazjalista nie ma probemu z kupnem trawki, wiec nie wiem w ktorej szklarni rodzice cie hoduja, ze ty nie wiesz od kogo to zdobyc.
Dopoki nie znajdziesz konkretnych argumentow przestan szczekac.
Wole byc zbuntowanym dzieckiem niz miec mentalnosc niewolnika.
Nie czuje się jak niewolnik. Od 10 postów gadam tylko o tym, że nie patrzysz na sens wypowiedzi, doszukujesz się fragmentów i się wypowiadasz. We wcześniejszych postach już pisałem, że nie biorę pod uwagę marichuany. Przyznam, ze jest ona faktycznie bardzooo dostępna..
Trudno tak już jest i tego nie zmienie :< Narkotyki są fe, Spider do debil pragnący zagłady świata, a ja koncze temat :> No chyba, że kolejna wypowiedź Spidera z niemoralnymi poglądami mnie tu przywoła z powrotem
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 25-11-2008 o 23:13.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem