Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2008, 07:14   #179
erranero
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 07 2008
Lokacja: Podkarpacie

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dzilu
Profesja: Knight
Gildia: Nope
Świat: Obsidia
Poziom: ..
Skille: ..
Poziom mag.: ..
erranero ma numer GG 10546238
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Askaral Pokaż post
Zeby normalnie poexpic magiem trzebabylo:
a)miec daszek nuub charow na macro
b)byc nou lajferem grajacym 20h/dobre.
c)miec dobrego kejwbota.
d)slinic sie na expa kilka dni, zeby poexpic 3h i na dodatek miec waste.
Oto caly urok wspanialej, idealnej, niesamowitej, cudownej, tipji siedem cztery, tej perelki wsrod gier online, ze wspaniala grafa i wspanialym systemem walki, ktory byl taki swietny ze np. uniemozliwial uzycie liny kiedy na rope place lezala zlota moneta

W starej tipjii byly 3 profesje -knajt, paladyn i runemaker. Ten ostatni mial miec 11-15 level i stac na dachu robiac runy dla main chara. Niekiedy zdarzaly sie wyjatki, ktore byly wysokolevelowimy runemakerami, i dziwnym trafem trafialy z run za kazdym razem przeciwnika w pelnym biegu. Tacy zazwyczaj naiwnie byli nazywani pvp mastahami, i oczywiscie wszystko to zawdzieczali takiemu nadludzkiemu refleksowi i myszce z przyszlosci. Prawda jest taka, i mysle, ze ci ktorzy "kupili sobie musk" wiedza o tym, ze oni wszyscy mieli bota do celowania z runek. Dlatego, kiedy widze teksty w stylu "pefaupe umarlo po fprowadzenju chotkejuw!!11" to smiac mi sie chce.

Wiekszosc z was narzeka na obecna tibje, bo jest to teraz modne, i taka jest prawda. Dla mnie stara tibja byla gownem i krzywizna, ktora szybko mi sie znudzila.
specjalnie tyle errorow nawaliles czy zeby zrobic z siebie smiechawe ? moze i masz racje bo jak jeszcze nie bylo rodow dla maga zycie bylo caalkiem inne ...
pamietam jak na 7.6 robilem botem dniami i nocami uhy na najta ... ale coz swiat sie zmnienia na pozornie prostsza gre ... z drugiej strony plus starej tibi byl taki, ze nie kazdy poradzil sobie z gra ... np. teraz taki 12 latek spokojnie sieka 50 lvl a na 7.4 nie poradzilby sobie z 20 to wybacz sa plusy i minusy
Fucking pk
Ave for good player's !

Cos ci nie pasuje ? czujesz cos do mnie ? napisz notke !
erranero jest offline   Odpowiedz z Cytatem