Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evil Maul
Papieża do tego nie mieszaj czaisz ? Nienawidzę jak jakiś pseudo skinhead albo jakiś pseudo straight edge koleś chce pokazać całemu światu że narkotyki są beeee ! a jedyną teorią jaką się opiera to wiadomości z magazynu Bravo Girl albo innego badziewia
|
Sama ostatnio zarzuciłaś mi posługiwanie się stereotypami, a teraz co robisz? Hę? Nie wiesz w jakich środowiskach się obracam. Nie wiesz też czemu o narkotykach wyrażam się tragicznie I ta wiedza jest Ci w zupełności niepotrzebna. Dyskusja toczy się tylko na ogólny temat narkotyków, a nie czemu użytkownik Wojtek uprzedzony jest do ćpania.
Sam nie biorę niczego, mam lepsze radości w życiu. Zarzucisz mi teraz, że skoro się w to nie bawię, po co udzielam? A no po to, aby nie mieć kurewskich wyrzutów sumienna, że tuż koło mnie, jeden idiota drugiemu na zachwalał, czegoś co jest mocniejsze od trawki, a legalne! Na te wiadomości trafią również dzieciaki w wieku 12-14 lat(na których opiera się społeczność tego forum). One nie oprą się czemuś takiemu. Wybacz, że taki już jestem. Ot, po prostu nie tolerują bezmyślności.
Ps.
Na papieża nie najechałem nawet, tylko na te JP2. Samozwańcze pokolenie, które tworzą tak znienawidzeni przez Ciebie pseudo skinheadzi i nawróceni gwałciciele. Tylko na nich najechałem.