Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojtiziom
Zarzucisz mi teraz, że skoro się w to nie bawię, po co udzielam? A no po to, aby nie mieć kurewskich wyrzutów sumienna, że tuż koło mnie, jeden idiota drugiemu na zachwalał, czegoś co jest mocniejsze od trawki, a legalne! Na te wiadomości trafią również dzieciaki w wieku 12-14 lat(na których opiera się społeczność tego forum). One nie oprą się czemuś takiemu. Wybacz, że taki już jestem. Ot, po prostu nie tolerują bezmyślności.
|
Ehhhh... ty naprawdę nic nie rozumiesz. No ale, dobra skoro nie można Tobie przetłumaczyć ogólnego sensu tego co napisałem, który powtarzałem ze 3 czy 4 razy to trudno. Kolejny raz powtarzać nie mam zamiaru. Ty i tak wiesz swoje, trudno. Mnie to po prostu śmieszy. Ty w ogóle nie zrozumiałeś przesłania mojej wypowiedzi.
A co do tych 12-14 letnich dzieci. No cóż, szczerze to jebie mnie to, że oni to czytają, a potem będą podnieceni, żeby spróbować sobie takiego czegoś. Chcą, niech ćpają, ich życie. A wiesz czemu się tym nie przejmuję? Bo jest miliard innych for, w których główna tematyka i sens opiera się na narkotykach. Wystarczy, że taki 12 letni Adaś z Katowic wpisze sobie na google pare magicznych wyrazów i już mu wyskoczy spam stronek i linków odnoszących się do narkotyków.