Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2008, 08:46   #342
^Even
Zbanowany

Data dołączenia: 25 11 2008
Lokacja: Reykjavik

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojtiziom Pokaż post
Zarzucisz mi teraz, że skoro się w to nie bawię, po co udzielam? A no po to, aby nie mieć kurewskich wyrzutów sumienna, że tuż koło mnie, jeden idiota drugiemu na zachwalał, czegoś co jest mocniejsze od trawki, a legalne! Na te wiadomości trafią również dzieciaki w wieku 12-14 lat(na których opiera się społeczność tego forum). One nie oprą się czemuś takiemu. Wybacz, że taki już jestem. Ot, po prostu nie tolerują bezmyślności.
Ehhhh... ty naprawdę nic nie rozumiesz. No ale, dobra skoro nie można Tobie przetłumaczyć ogólnego sensu tego co napisałem, który powtarzałem ze 3 czy 4 razy to trudno. Kolejny raz powtarzać nie mam zamiaru. Ty i tak wiesz swoje, trudno. Mnie to po prostu śmieszy. Ty w ogóle nie zrozumiałeś przesłania mojej wypowiedzi.
A co do tych 12-14 letnich dzieci. No cóż, szczerze to jebie mnie to, że oni to czytają, a potem będą podnieceni, żeby spróbować sobie takiego czegoś. Chcą, niech ćpają, ich życie. A wiesz czemu się tym nie przejmuję? Bo jest miliard innych for, w których główna tematyka i sens opiera się na narkotykach. Wystarczy, że taki 12 letni Adaś z Katowic wpisze sobie na google pare magicznych wyrazów i już mu wyskoczy spam stronek i linków odnoszących się do narkotyków.
^Even jest offline   Odpowiedz z Cytatem