Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2008, 13:25   #21
pCz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 09 2006

Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez barteks12 Pokaż post
a jak patrze jak takie palki 60 lvle lataja na pohu na gsach i tylko mi pisza ze lotuja silki i k sety albo na hero bez zadnego waste to juz wogole mi sie odechciewa ja na gsa trace 1k hp jak dobrze pujdzie ...
Kurde stary, masz w miare dobre eq, masz softy - czego ci brak jeszcze?
Nie wiem jakie ty masz skille, ale gsy na twoim levelu z softami to nie jest problem. Nakladasz softy, axe ringa, od czasu do czasu exori/ gran i grasz.

A te twoje znajome pallki to musza miec mega szczescie ze zawsze na plus wychodza.
Royalki na ziemi nie leza, a loot tez nie zawsze dopisuje, tak wiec wszyscy maja waste. Tylko raz sie komus poszczesci, a kolejne 3 hunty jest na minusie.
Ty jako ek masz o tyle szczescie ze kase mozesz robic w wielu miejsach zupelnie za darmo, nawet czasem na mf nie musisz wydawac, tylko ze expa malo i loot'a tez- ale pare takich akcji i masz kase na porzadny hunt.
Malpy juz nie leza, idz na piratow, na te "lodowe cyklopy" kij wie jak sie zwaly, ice golemy, crypty, mumie na lodowych wyspach - popatrz troche na rozklad respawnow i napewno cos znajdziesz nowego.

Co do pallka: idz swoim ek na gobliny, trolle na edron i nazbieraj kamykow spearow, a nie sie bawisz w "speary sa tanie" - wtedy beda jeszcze tansze.
pCz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.