Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2008, 15:18   #3829
Corgar Frizz
Użytkownik Forum

Corgar Frizz's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa

Corgar Frizz ma numer GG 919691
Domyślny

@ Otakuma.... znasz mnie 2,5 roku i nie potrafisz mnie zrozumieć ;p Gdybym naprawdę chciał tego pendrive'a powiedziałbym ci to jak normalny człowiek. A tak sie z tobą troszkę podrocze, troszkę w ironi się podszkole. Zresztą już nie będe miał takich problemów. Prawdopodobnie jeszcze w tym roku będe miał łącze 10 mbit ;p I sobie zapamiętam tego pendrive'a........ Tylko będziesz chciał jakieś anime!

P.S. Jeśli na serio cie zirytowałem to jestem z siebie dumny xD Jeszcze chyba nigdy nie udało mi się to całkowicie przypadkowo....

BTW. No matura nie była zbyt ciężka, zwłaszcza czytanie. Wypracowanie troszkę mi nie podeszło, ale to chyba nic dziwnego bo praktycznie żadnych lektur (.... n/c taki byk, chyba wracam do wklejania każdego posta do Worda.... Teraz na serio wracam do Worda. ) nie czytam. Ale jeśli będzie na prawdziwej maturze coś z Makbeta to uznam to za niesamowitego farta ;p

@Down
Sadysta..... tak się starałem zbudować wizerunek osoby piszącej w miarę poprawnie po polsku.... a ty to wszystko niszczysz. Usuń quote'a plax ;p

Nipah!
Corgar Frizz

I am bone of my Keyboard
Internet is my body and Site is my blood
i have created over a thousand threads
unknown to mods nor known to spammers
have withstood the flames of many flamers
yet those flamers cant do anything
so as i create

Unlimited Topic Works

わたしのパン... わたしのパン...

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 26-11-2008 o 15:58.
Corgar Frizz jest offline   Odpowiedz z Cytatem