Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2008, 15:48   #346
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista Pokaż post
Nie czuje się jak niewolnik. Od 10 postów gadam tylko o tym, że nie patrzysz na sens wypowiedzi, doszukujesz się fragmentów i się wypowiadasz. We wcześniejszych postach już pisałem, że nie biorę pod uwagę marichuany. Przyznam, ze jest ona faktycznie bardzooo dostępna..
Trudno tak już jest i tego nie zmienie :< Narkotyki są fe, Spider do debil pragnący zagłady świata, a ja koncze temat :> No chyba, że kolejna wypowiedź Spidera z niemoralnymi poglądami mnie tu przywoła z powrotem
TERAZ nie czujesz się jak niewolnik, ja owszem. Dlatego od pewnego czasu nawet zaczynam rozumieć o co biega Spiderowi. Czy to nie jest niewolnictwo, że prezydent mojego miasta likwiduje pełno publicznych szkół (robiąc to na dodatek nielegalnie), bo syjoniści przecież i tak poślą swój pomiot do szkół prywatnych? Albo "święta państwowe"... Może są ludzie, którzy woleliby wtedy pracować czy iść do szkoły, ale nie, bo w tym poje**nym absurdalnym pseudopaństwie istnieją dwa wykluczające się wzajemnie dokumenty czyli Konstytucja i Konkordat... Żałoby narodowe? Każą mi na siłę opłakiwać postacie, które wiszą mi jak kilo kitu (ojejQ, czyżbym nie był patriotą =((?!?!?!). Sądy też roxior, mimo tego, że wskazałem sprawców pewnej kradzieży, podałem w ogóle wszystkie możliwe dane... Postępowanie trwało 3 lata, kasy nie odzyskałem...