Ja się tutaj wypowiadam, ponieważ próbowałem już ubijać demodrasa, ale skończyło się na tym, że jak go "biłem" to wpadł 150+ ed i po minucie demodras był ubity a ja dostałem coś koło 800 expa... I taki był koniec... Jeśli chodzi o to jak byłem sam na sam z demodrasem to jakoś dawałem sobie rade, kiedy były summony już tak łatwo nie było. W sumie to może nawet i dobrze, że wpadł ten koleś bo sam bym go z pewnością nie ubił, a tak przynajmniej nie padłem ;]
Piszę "biłem" bo po 3 granach demodras się leczył i miał znowu prawie full hp ;P
Więcej się tu wypowiadać nie będę bo widzę, że są tu tylko osoby które z demodrasem jeśli miały do czynienia to tylko na ots...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Max_33
dasz radę  ( tak myślę  )
Milten Magician
chyba każdy mądry gracz wie, że te 2 dragi, które summonuje demodras, są doliczane do max obrażeń, tj. największy atak demodrasa i draga = 1150 hp które mogą max zadać
to tyle  dasz rade chyba 
|
Mylisz się, 1150 to combo od samego Demodrasa... Wiadomo, że żeby takie combo otrzymać musiałbyś pójść na niego bez EQ, a i tak wątpię czy byś tyle dostał...
A jeśli chodzi o Wave od Demordasa to jest go naprawdę ciężko ominąć bo przeszkadzają w tym jego summony