Temat: Demondras
Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2008, 16:47   #21
DeFighter
Użytkownik Forum

DeFighter's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Chorzów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Podejrzani
Świat: Refugia
Poziom: 118
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
DeFighter ma numer GG 8125091 Send a message via Skype™ to DeFighter
Domyślny

Ja się tutaj wypowiadam, ponieważ próbowałem już ubijać demodrasa, ale skończyło się na tym, że jak go "biłem" to wpadł 150+ ed i po minucie demodras był ubity a ja dostałem coś koło 800 expa... I taki był koniec... Jeśli chodzi o to jak byłem sam na sam z demodrasem to jakoś dawałem sobie rade, kiedy były summony już tak łatwo nie było. W sumie to może nawet i dobrze, że wpadł ten koleś bo sam bym go z pewnością nie ubił, a tak przynajmniej nie padłem ;]

Piszę "biłem" bo po 3 granach demodras się leczył i miał znowu prawie full hp ;P

Więcej się tu wypowiadać nie będę bo widzę, że są tu tylko osoby które z demodrasem jeśli miały do czynienia to tylko na ots...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Max_33 Pokaż post
dasz radę ( tak myślę )

Milten Magician

chyba każdy mądry gracz wie, że te 2 dragi, które summonuje demodras, są doliczane do max obrażeń, tj. największy atak demodrasa i draga = 1150 hp które mogą max zadać

to tyle dasz rade chyba
Mylisz się, 1150 to combo od samego Demodrasa... Wiadomo, że żeby takie combo otrzymać musiałbyś pójść na niego bez EQ, a i tak wątpię czy byś tyle dostał...

A jeśli chodzi o Wave od Demordasa to jest go naprawdę ciężko ominąć bo przeszkadzają w tym jego summony

Ostatnio edytowany przez DeFighter - 26-11-2008 o 16:54.
DeFighter jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.