Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2008, 19:12   #143
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
Nie chodzi mi o twojego RP. Czytaj ze zrozumieniem. Użyj mózgu.
Cytuj:
Z chęcią ciebie bym sprawdził pod tym kątem.
To ty naucz sie pisać. bo z tego wynika że sprawdziłbyś mnie a ja jestem rp

Cytuj:
3/4 moich deadów jest przez kicki, a większość z tego przez masskick
i.
dziwne ja miałem max 2 mass kicki w tym roku a ty przeciez nie grasz to jak możesz mieć mass kicki cieciu?

Cytuj:
Dziecko Okolnir. Swego czasu, miałem obcykane to miejsce i już nim żygałem, przez co chciałem spróbować czegoś innego. Niestety wybór miałem bardzo ubogi.
haha nie znasz mnie to jak możesz pisać że wiekszość lv wbijam na okolnir? poprostu tyle pb co uniose starcza na 5h proste nie ?

Cytuj:
Jak się ma motywację i team to nawet i marnym Sorkiem chce się grać...
ty jesteś marny nie sork...nie umiesz expic solo nie umiesz nim zarabiać nie umiesz nic kto tu jest marny ?

Cytuj:
Moje sranie na forum nie zmieni co najwyżej twojego obrazu obecnego czarodzieja. Wystarczy mi to, że doświadczeni gracze prawdę doskonale znają. Od tego, czy dobrze będzie ci się grało magiem, zależy również wiele czynników zewnętrznych, na które czasami nie masz żadnego wpływ
jak dla ciebie gracz z 211lv ms która ogólnie gra od tibi 7,0~ jest niedoświadczony to jaki jest ?

Cytuj:
Najwyraźniej mało ich znasz...
napisałem wyraźnie - NIE ZNAM 120 ms który hunci dragi wiec jak możesz pisać że mało ich znam jak nie znam takim wogóle? moi znajomy na 120ms już hunca demy w team i frosty solo bez problemu i bez waste

Cytuj:
Jestem śmieciem, ponieważ ośmieliłem się mieć inne zdanie niż ty. Już ci dwa razy mówiłem, że "ch*j mnie bolą twoje refleksje", tak więc weź sobie to do serca, paprykowy troglodyto.
Trudno, żebym odpisał na priva, którego mi przecież nie wysłałeś
Nie, to nie przez twoje odmiennie błedne zdanie jesteś śmieciem - poprostu sie taki urodziłeś nie ma nic co by to sprawiło...chyba geny

Cytuj:
Blessy na Faccu nie działają, o czym się przekonałem na własnej, pixelowej skórze. Jednak znam z forum pewnego jełopa ze 180RP, który o tym nie wie...
Nom masz racje wiem dokładnie kiedy i na ile kupujesz pacc etc zapomniałem że akurat wtedy nie miałeś sorka ale jednak to z ciebie jest "jełop" bo niby co mnie obchodzi 119ms który nie umie grać w gre 2d? nie interesuje mnie to czy masz pacc czy też o nie masz więc nie wiem czy w trakcie tego hunta na lion padłeś przez kicka czy przez własna głupote a jak ty to napisałeś "nie uwage"

dobra ty weś ssij pałe zrobiłeś loda że cie odbanowali =) ? zwisasz mi ty i te twoje 2 konto Dzik11 który pier**** że ek jest za łatwy bo ek sie nie nadaje już do niczego cya ;]
Regeusz jest offline