Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin
Ale gorszy i denerwuje część ludzi. Wyobraź sobie, że straciłeś całą rodzinę na wojnie. Chciałbyś widzieć jego twarz na avatarach, bannerach, stronach, koszulkach itp? I codziennie przypominać sobie o okropieństwach jakie wyrządził twojej rodzinie?
|
A powiedz mi, ilu ludzi korzystających z internetu straciło rodzinę w drugiej WŚ? Ci, dla których ta rodzina się liczyła (= pamiętają tych członków rodziny) są starzy i raczej nie siedzą na forach o Tibii, a ci, którzy mają 15 lat nigdy nie poznali swojego pradziadka, który zginął na wojnie.
Mój dziadek umarł potrącony przez tramwaj a nie gorszy mnie widok tramwaju. Jestem dziwny?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zientarski
Dhomar nie bede komentowal twojej (przez małe " t")
bo to własnie ty swoja wypowiedzia pokazujesz jak malo rozwiniety masz iloraz inteligencjii... ja przynajmniej nikogo nie obrazam.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...y_1933.svg.png
tak apropo symbolu III rzeszy... bo widze ze niektorzy nie wiedza jak to wyglada.
a druga sprawa to to ze swastyke podalem za przyklad... a wy coraz bardziej oddalacie sie od pedobear'a
i zaczynacie sie produkowac nad niewiadomo czym
|
I teraz jej się przyjrzyj: czarna swastyka na białym polu jak w mordę strzelił. Przeklej ten obrazek do painta, wypełnij co białe na czerwono i zobacz swoją "swastykę na czerwonym tle".
@down: nie mam pojęcia, co może oznaczać stwierdzenie 'swastyka jest z czescia białego'.