Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2008, 19:40   #59
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post
Ale gorszy i denerwuje część ludzi. Wyobraź sobie, że straciłeś całą rodzinę na wojnie. Chciałbyś widzieć jego twarz na avatarach, bannerach, stronach, koszulkach itp? I codziennie przypominać sobie o okropieństwach jakie wyrządził twojej rodzinie?
A powiedz mi, ilu ludzi korzystających z internetu straciło rodzinę w drugiej WŚ? Ci, dla których ta rodzina się liczyła (= pamiętają tych członków rodziny) są starzy i raczej nie siedzą na forach o Tibii, a ci, którzy mają 15 lat nigdy nie poznali swojego pradziadka, który zginął na wojnie.

Mój dziadek umarł potrącony przez tramwaj a nie gorszy mnie widok tramwaju. Jestem dziwny?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zientarski Pokaż post
Dhomar nie bede komentowal twojej (przez małe "t")
bo to własnie ty swoja wypowiedzia pokazujesz jak malo rozwiniety masz iloraz inteligencjii... ja przynajmniej nikogo nie obrazam.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...y_1933.svg.png

tak apropo symbolu III rzeszy... bo widze ze niektorzy nie wiedza jak to wyglada.

a druga sprawa to to ze swastyke podalem za przyklad... a wy coraz bardziej oddalacie sie od pedobear'a
i zaczynacie sie produkowac nad niewiadomo czym
I teraz jej się przyjrzyj: czarna swastyka na białym polu jak w mordę strzelił. Przeklej ten obrazek do painta, wypełnij co białe na czerwono i zobacz swoją "swastykę na czerwonym tle".

@down: nie mam pojęcia, co może oznaczać stwierdzenie 'swastyka jest z czescia białego'.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 26-11-2008 o 20:30.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem