Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2008, 19:51   #145
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
To ty naucz sie pisać. bo z tego wynika że sprawdziłbyś mnie a ja jestem rp
Gdyby coś oprócz białych cyferek Ci w tej głowie zostało, to od razu byś wyczuł o co mi chodzi.

Cytuj:
dziwne ja miałem max 2 mass kicki w tym roku a ty przeciez nie grasz to jak możesz mieć mass kicki cieciu?
Spoko. Rozumiem, że twój mózg o rozmiarach 24x24 nie dopuszcza do ciebie myśli, że przecież mogłem te masskicki mieć podczas okresu, w którym grałem. Nie ma problemu. Upośledzonych dysmózgów nie dyskryminuję.

Cytuj:
haha nie znasz mnie to jak możesz pisać że wiekszość lv wbijam na okolnir? poprostu tyle pb co uniose starcza na 5h proste nie ?
5h na Okolnir? Congratulations. Ja nie mogłem na to miejsce patrzeć po pół godziny przebywania tam.

Cytuj:
ty jesteś marny nie sork...nie umiesz expic solo nie umiesz nim zarabiać nie umiesz nic kto tu jest marny ?
Ty za to, umiesz expić na Okolnir.

Cytuj:
jak dla ciebie gracz z 211lv ms która ogólnie gra od tibi 7,0~ jest niedoświadczony to jaki jest ?
Owszem, są wyjątki, które dorobiły się kokosów przez to, że kilka razy uśmiechnęło się do nich szczęście. Dziwnym trafem, do magów, to szczęście uśmiecha się najrzadziej... (Ps. grałem sporadycznie od ~4.0)

Cytuj:
napisałem wyraźnie - NIE ZNAM 120 ms który hunci dragi wiec jak możesz pisać że mało ich znam jak nie znam takim wogóle? moi znajomy na 120ms już hunca demy w team i frosty solo bez problemu i bez waste
Mówisz to tak, jak by KAŻDY hunt przynosił ich postaciom korzyści. Team to jedna sprawa. Trafienie na wolny spawn, albo czekanie w kolejce na demy mniej niż 2 dni, to druga.

Cytuj:
Nie, to nie przez twoje odmiennie błedne zdanie jesteś śmieciem - poprostu sie taki urodziłeś nie ma nic co by to sprawiło...chyba geny
A ty, jesteś małym, bosym i łysym Jasiem bez mózgu (i argumentów).

Cytuj:
co mnie obchodzi 119ms który nie umie grać w gre 2d?
Co mnie obchodzi opinia jakiegoś barana ze 180RP, który ma mniejsze doświadczenie niż 12p z Carlin.

Cytuj:
hunta na lion padłeś przez kicka czy przez własna głupote a jak ty to napisałeś "nie uwage"
Wyraźnie ci napisałem, że padłem podczas kursu z Thais do Veno, przez własną nie uwagę. Czytaj ze zrozumieniem.

Cytuj:
dobra ty weś ssij pałe zrobiłeś loda że cie odbanowali =) ?
Z tego smutnego forum, czy z żałosnej Tibii?

Cytuj:
zwisasz mi ty i te twoje 2 konto Dzik11 który pier**** że ek jest za łatwy bo ek sie nie nadaje już do niczego cya ;]
Już kończą się argumenty, więc zaczynasz krzyczeć i tupać nóżkami?
Tak w ogóle, to nie mam tutaj drugiego, aktywnego konta Frędzlu.

@down
Guns N' Roses - Don't Cry

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 26-11-2008 o 20:17.
Xr3 jest offline