Niedlugo. Wpadłem w atak furii
"Zdziwisz się zapewne co się stanie... Jedno Wielkie NIC!"
Myslisz ze o tym nie wiem? Jedna osoba, ktora twierdzi iz daleko doszła w rozwiazywaniu tej zagadki, mowi ze uzywamy tych pól w złym momencie/kolejnosci etc, ale jak sie to wykona dobrze, spike sword GDZIEŚ się przenosi. To co robimy ma oznaczac iz zrobilismy blad i SS juz jest niedostepny. To tylko moje zdanie, jak uwazasz inaczej - to pozostawiam Tobie. Co do pokoju Toma, to jak pisalem byl on WYNAJMOWANY przez kogos kto ukradł spikesworda i wyniósł się na maina. Jest to cytat z ktorejs z zagranicznych stron (nie moge sobie przypomniec jakiej). Byl tez na tym forum temat mowiacy o tym ze ktos dostal golden key od GM do zabawy, i wszedl do pokoju Toma niestety nie ma nic na potwierdzenie.
Marcin24 - jesteśmy z jednego miasta

. A co do tematu - Moge poprzeć to wypowiedziami Pombiona z konkurencyjnego forum (torg), oraz wypowiedziami z pewnej niemieckiej stronki (na ktorej konto ma miedzy innymi MasterSlayer)
Dodam jeszcze kilka cytatow zza granicy
"I will continue as a newer rook player to find out information. I think that the brass armor quest is linked with the Blind Orc and Orc Language after testing many theorys and talking with some people. Rumors of a hidden Ghoul in the premmy area of rook where a quest is supposedly "active". The minotaur mage quest is not possible to complete as far as anyone knows as the key is under the stonepile covered with fire in mino hell thus only older rook players may be able to complete."