Temat: Demondras
Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2008, 23:07   #27
Anerian
Użytkownik Forum

Anerian's Avatar

Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
Anerian ma numer GG 1494880
Domyślny

@up: Czepiasz się .
@topic: Hmm, sprawa ma się tak, 91 kiną nawet z paccem nie idzie ściągnąć tego drania solo ;/, co z tego że można ssać poty jak leci jak i tak nie wystarczają, a jak będziesz miał pecha to oberwiesz combola na deep reda, wyleczysz się na ledwo żółty i znowu łup od demodraska i po zabawie. Problem w tym że jeśli nawet przetrzymasz all co ci spóści na głowę musisz go jeszcze atakować, i o tym zapominają chyba wszyscy panowie up. Konwencjonalną bronią to go można tylko połaskotać, więc pozostaje tylko gran. Problem w tym że musiałbyś na raz pić health i mana potiona, puszczać grana i bóg wie co jeszcze, nie ma szans żeby się wyrobić zanim **** się uleczy na maxa ;/, zawsze można próbować góra-dół, ale jak już napisałem up drań szybko się leczy, więc ta metoda odpada.

Podsumowanie:
Myślę że jeśli nałożysz na siebie all rzeczy jakie wejdą na knighta z bonusem przeciw fire + might ring masz szanse przetrwać dosyć dlugo ostrzał drania z ghp, jednakże waste dosyć szybko w tym wypadku przekroczyłby cene drag clawa, a zabiciem drania i tak byłoby trudno bo wkońcu trza cały czas ssać poty jak leci i modlić się do Boga żeby nie wlazło ci więcej syfu, który mógłby cię zabić.

Na koniec mówię iż moja wiedza jest czysto teorytyczna i wywodzi się jedynie z :tibiawiki, tego forum, filmików, relacji moich kumpli, bicia z kumplem demodrasa (tyle że bylo to jeszcze za czasów tibi 8.0 kiedy to UH rządził światem).

Za wszelkie błędy natury merytorycznej, gramatycznej i ortograficznej bardzo przepraszam, ale jest już trochu późno i jestem zbyt nieprzytomny żeby myśleć o takich rzeczach o tej porze.

Mam nadzieję iż w wystarczający sposób odpowiedziałem na pytanie autora tego tematu a także innych początkujących (ekhem) graczy na tym forum.
Anerian jest offline   Odpowiedz z Cytatem