Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2008, 11:09   #69
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

@up: ojej, ale się przejąłem, żem buc :'(

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gustek Pokaż post
Tym tekstem mnie zabiłeś po prostu. Czy tak ciężko Ci zrozumieć, że to był tylko przykład? Dobra skoro chcesz to wytłumaczę Ci to drastyczniej.

Jak byś się czuł gdyby ktoś z Twojej rodziny (szczerze nikomu tego nie życzę) albo Ty sam był gwałcony przez pedofila, a potem w internecie zobaczyłbyś rzeczy typu pedobear? Myślę, że nie wywoływałoby to u Ciebie miłych odczuć. Wiesz za to co by wywołało? Smutek na pewno, ból też. Kto wie czy nie płacz lub przerażenie, a u osób słabych psychicznie myśli samobójcze? A co by było jakbyś widywał to codziennie na swoim "ulubionym" forum? Myślę, że opuściłbyś je raz na zawsze.
Przemyśl to co napisałem powyżej bo to może się niestety przydarzyć każdemu i nikt nie chciałby tego wspominać.
Trochę racji masz, ale weź poprawkę na to, że ja mam wolność słowa, i dopóki treści przeze mnie publikowane nie łamią prawa, nie musi mnie obchodzić to, że Jasia gwałcił tatuś i pedobear niszczy jego psychikę. I wyobraź sobie, że mało mnie obchodzi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zientarski Pokaż post
Gustek nie wybijaj sie inteligencja i cierpliwoscia ponad nich bo to ich bardziej boli
a nie myśl ze kiedys im sie to moze przydarzyc.

W tibie graja w wiekszosci dzieci, wiec naprawde jeśli nie uda Ci sie im tego
wytlumaczyc to nie bierz sobie tego na ambicje.
Uwierz mi, że mi się to (gwałt przez pedofila) nie przydarzy. Za stary na to jestem :'(

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 27-11-2008 o 11:11.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem