Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2008, 18:18   #11857
JeyEd
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2008

Stan: Na Emeryturze
Imię: DHD
Profesja: Elder Druid
Gildia: PL
Świat: Astera
Poziom: 403
Skille: 1/1
Poziom mag.: 1
Domyślny [=

@thug
warka rox ;p
nie znasz sie xd

@wronqa
wolisz miec 100000... zer w tibi niz w w NBP ? gz gz gz jak cos to moge podac ci numer mojego konta (rl) i bedziesz mi wszystko odsylal, nie ma problemu pomoge ci.

@azer
Moim zdaniem jesteś pesymistyczny. Racja można nie znać danego języka ale jak mówił Fisz - "muzyka jest językiem wrzechświata", nie dokładnie chodzi mi oto abyś śpiewał, choć jestem pewien, że to też by podziało. Tylko oto, że gdy ktoś coś chce to wszystko jest w stanie osiągnąć nawet dogadać się z Chińczykiem(właśnie po angielsku, badź kupić słownik CHIN-POL itp.)
co to zer... jestem materialista. Oczywiście nie zaprzecze. W swoim życiu poznałem duzo ludzi, z biednych rodzin, którzy teraz są bogaci psychologicznie. To co najważniejsze- zdrowie i rodzina. nie koniecznie pieniądze, ale żyjąc tylko dzien dzisiejszym, ktoś kto chce założyć rodzine, skazuje ją na biede, choroby i problemy(chyba, że ma bogatych robidziców... ale to inna sprawa). Bywa w życiu tak, że często są problemy i te 'pare zer na koncie' przydają się aby opłacić leki, lekarzy czy szpitale. Myślisz tylko o sobie pisząc, że jestem materialista bo teraz nie potrzebujesz na leczenie, ale chcesz mieć kiedyś rodzine? chcesz aby twoje dzieci miały czyste ubranka i zabawki ? poto te pare zer na koncie a co do GP na allegro- można czasem sobie kupić, żeby poświrować, ale niektóre osoby wypierając się tego bardziej siebie ośmieszają niż to warte. tyle ;p
latka lecą, a znimi przychodzi... hm nuda ? hihi

@edit
Cytuj:
Nie chodziło mi o mieć w tibii/rl. Jak masz kase na rl to możesz sobie kupić to co chcesz.
a czy ty czytales co pisalem ? ŻYJĄC TYLKO DNIEM DZISIEJSZYM DALEKO NIE ZAJEDZIESZ !!! zapewne mieszkasz z rodzicami i szybko nie zrozumiesz co znaczy żyć na własny rachunek, za własne pieniądze. :| nie będę ci już więcej tłumaczył.

@EDIT2
a ja tam sie kórwa bawiłęm w piaskownicy !!! tak btw niektórych ze sceny politycznej ... więc jeśli nie widzicie u siebie podobieństwa do jara ka. to nie piszcie juz o tej piaskownicy !!!

"Dwadzieścia lat minęło jak jeden dzień
Nie masz co wspominać?
Lepiej swe życie zmień
Póki czas
Nie czeka na nas
Więc zaśpiewaj jeszcze raz
Mamy po dwadzieścia lat
Przed sobą cały świat
Przed sobą cały życia szmat"
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Cytuj:
^^ PIRAMIDA ^^

Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Cytuj:
^^ PIRAMIDA ^^

Ostatnio edytowany przez JeyEd - 27-11-2008 o 19:41.
JeyEd jest offline   Odpowiedz z Cytatem