Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2008, 08:42   #158
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
Odnośnie balansacji magów.
Jeśli chodzi o przeprowadzanie jej, bez mechanicznych zmian w profesji, to znaczy, że musiały by zostać zaimplementowane miejsce do huncenia, które opłacalne będą tylko dla magów.
macie frosty, macie poi dl macie najty macie wiele exp opłacalnych tylko trzeba umieć je znaleść...niekoniecznie solo trzeba tam expić chociaż można, ale dla osób które nie potrafią grać polecam team nawet z tymi ng bla bla bla jak ci nie pasują to nie musisz z nimi chodzić, trzeba być niezłym filozofem żeby przestać grać na 119lv i twierdzić że sie wie wszystko o profesji teraz 110lv nabijają ludzie w miesiąc tak tak wiem wiem napisze że grasz od 6,0~ co też jest totalną bzdura i tyle "pisz co chcesz myśl co chcesz lamusy z neta śmieszą mnie aż do łez"

Co do tych wypowiedzi o ms i ek to nie chce mi sie kopiować postów tej samej osoby z 2 kont ;] każdy 160ek i 160ms powie zupełnie coś innego niż debil który albo kupił chara albo założył inne konto i pisze jaki to ek wspaniały i niedopokonania i tak samo wysmiewają te bzdety o ms który niby jest najsłabszy teraz bo ma za mało hp
btw dziki pisałeś że ty jako ek expisz najszybciej z 4 profesji a 3x ci napisałeś żebyś opisał ten exp/h i gdzie go wbijasz, nie możesz wymyśleć kolejnej ściemy?

Ostatnio edytowany przez Regeusz - 28-11-2008 o 08:44.
Regeusz jest offline