Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2008, 11:31   #91
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Levi Pokaż post
Dam wam wszystkim prosty przykład który mam nadzieję że zakończy tą dyskusję:
Siedzisz sobie na help chat i ktoś nagle zadaje pytanie, a ty wrzucasz link do strony która nie jest supported fan site oczywiście aby mu pomóc... Chęci mogłeś mieć dobre, wszystko ok, jednak bana dostaniesz za to że dajesz linki przez które niby możesz hakować innych ludzi.

Następny przykład, będziesz miał missclicka i wkleisz link do youtube np. na kanał trade nie do kanału rozmowy z kumplem. Dostaniesz bana i już. To że o czymś nie wiesz, zrobiłeś to nieświadomie i przypadkowo, NIC ABSOLUTNIE NIKOGO TO NIE OBCHODZI! ZROBIŁEŚ TO TAK JAK ZROBIŁEŚ, NIC TEGO NIE COFNIE!

Po za tym ban już jest, koniec kropka, możesz jedynie napisać jakieś odwołanie wyjaśniające twoje intencje. Przy dobrym humorze moda i przy założeniu że nie ma tego w regulaminie może ban zostanie anulowany.

Koniec, kropka.
Ależ ja to rozumiem. Nawet nie mam zamiaru pisać odwołania czy zażalenia. Regulamin to regulamin. Mój błąd że nie śledziłem go na bieżąco. Są tego konsekwencje. W sumie to mój pierwszy ban w życiu 10 lat zabawy z forami i grami online i dopiero teraz, całkiem niezłe osiągnięcie

Założyłem ten temat aby poznać opinie innych ludzi, sprowokować dyskusję, sprawdzić co myślą użytkownicy tego forum na ten temat. Sądząc po 5 podstronach i dyskusjach na poziomie (no w większości), temat jest interesujący

@Zientarski
Heh sądząc po twoim awatarze propagujesz zażywanie narkotyków wśród młodzieży, jesteś ćpunem itp? tak?

Cytuj:
Dajcie spokój, kto teraz czyta regulamin forum?? Może i było zabronione, ale teraz nie o tym mowa. LUDZIE Mamy XXI Wiek, Wolność słowa Jeżeli ktoś lubi Kaczyńskiego, jest rasistą to jego prawo i nie powinno się za to karać
Przez takich właśnie ludzi nie ma nigdy porządku w grach online, bo kto czyta regulaminy i się do nich stosuje co nie?
Wolność słowa nie oznacza mówienia wszystkiego co się chce. Wolność słowa kończy się wtedy kiedy zaczyna ranić innych ludzi w sposób chamski, np. wspomniany przez ciebie rasizm.

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 28-11-2008 o 11:37.
Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem