Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kojotes
Learn2play. Wystarczy trochę pomyśleć i kasa będzie.
I to samo mogę powiedzieć o upie rok temu, kiedy magowie przestali praktycznie potrzebować blokerów.
#####
Sprawdź może to Wiki zanim napiszesz coś głupiego, ok? Żeby wejść do towera wystarczy level 30.
Ja wysolowałem to swoim druidem na 36 levelu, tak, zgadza sie, 36 level, cały djinn tower (łącznie z 4x? Marid na końcu). Koszt: ~17 run avalanche, 5 bp many i z 10 min dwarven ringa. Kup mi TibiaCAM TV to nagram film. Nie trzeba mieć SD ani UE żeby solować questy czy robić pg.
55 level mag będzie miał lepszy exp z GFB na tombach niż 55 pally na frostach z blokerem. I napewno dużo większe szanse na profit jeśli te runy będą homemade.
Po raz kolejny, zastanów się co piszesz. Bp PB kosztuje 14k nie 12. I nie demonizuj tak tego waste u maga, posiedzi troche na ASach, necro, wyskoczy z kumplem na jakis hunt i kasa nie jest problemem. Zresztą, posiadanie największego potencjału musi mieć swoje 'downside'.
|
Ja mam sie nauczyc grac? Jak masz kase od myslenia to fajnie (wypelniasz druczek idziesz na poczte i kasa jest) mi tak latwo nie przychodzi ona tylko trzeba ja pierw zarobic...Prosze cie masz 140 rp ok gz ale chyba wiem wiecej o magu od ciebie... expiac na softach bez waste lub ze sporym jego ograniczeniem np na takich smiesznych smokach/dlach to w samej kasie dajmy ze sie zwroci ale liczac to co sie lootnie - np woi i dragonke a co to jest woi i dragonka i to przy szczesciu? 7 k ? Co to jest 7 k za przeproszeniem g*wno gdzie pall czy knight w tym czasie moze zarobic duzo wiecej ograniczajac potiony, a potem wez zaladuj softy albo kup mfy na next hunta, a co w przypadku gdy spadnie kilka kusz i np serpent? Nastepna rzecza jest ilosc respow na ktorych moze siedziec mag a pozostale 2 profesje.
Ja wcale nie napisalem ze solo questa jest niemozliwe jednak waste jest spore. Jaki m lvl miales tym druidem? Nastepna rzecz zrob sobie pierw te gfb gdzie knight czy pall juz siedzi na respie bo zaklinanie spearow na tym lvlu mu sie poprostu nieoplaca bo z rsami tez jest sporo na +. Nastepna sprawa naucz sie czytac - ja wcale nie napisalem ze do pg potrzebne sa sd czy ue. One sa bardzo uzyteczna pomoca jednak przy sporej stracie i rownie dobrze mozna expic innymi runami jednak trzeba poswiecic ten czas aby je wytworzyc...
Ok bp pb 14 k pomylilem sie o 2 k i co z tego a bp sd 5-6 k przy 60 ladunkach gdy podliczymy obrazenia jakie w sumie zadaja po wykorzystaniu roznica bedzie miazdzaca. Piszesz o tych huntach z kims wskazujac ze mag musi byc uzalezniony od knighta a wyzej piszesz ze sie usamodzielnil po update rok temu - zeby zarobic kase to czesto potrzebny jest knight a to prawda - a bez kasy nie ma expa proste... wiec sprecyzuj o co ci chodzi.
3@upWiec raczej ty sie zastanow co piszesz...