Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2008, 17:11   #3888
Corgar Frizz
Użytkownik Forum

Corgar Frizz's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa

Corgar Frizz ma numer GG 919691
Domyślny

@Eerion

A pisałem że film jest płytki? Słaby?
Cytuj:
Zwłaszcza że film nie należy do zbyt płytkich i nie wszyscy go całkowicie zrozumieją.
I wydaje mi się że nie zrozumiałeś przekazu mojej wypowiedzi. Pisałem o tym że zachwycanie się nad czymś czego się nie rozumie jest śmieszne. Niezbyt dosłownie, ale to był powód do napisania tamtego posta. Może jestem teraz chamski, ale nie wydaje mi się żeby Hanndo dobrze zrozumiał ten film. Po prostu nie lubię takiego czegoś.

Cytuj:
Dla mnie oprócz doskonałej grafiki nic więcej doskonałego nie było... Owszem miał pewien przekaz, ale po prostu był nudny.
Tutaj zaś jest mowa o doskonałości. O ile kreskę byłoby ciężko poprawić, to pozostałe elementy filmu zawsze można poprawić. Więc jak mogę pisać że coś oprócz kreski jest doskonałe? To byłoby zwykłe kłamstwo.

Cytuj:
Jeśli szukasz czegoś płytszego i z większą dawką akcji - ten twórca nie stworzy nic dla ciebie.
No to trafiłeś w mój czuł punkt... Nie pisałem że chce coś płytkiego, z większą ilością akcji. Jedynie tyle że film był nudny. To moje subiektywne odczucie i tyle... po prostu nie byłem w stanie go obejrzeć nie robiąc sobie przerwy. Ale to mi się zdarza często. Swoją drogą są różne gusta. Nie wszyscy przepadają za ambitnymi pozycjami i to wcale nie znaczy że część ludzi to ignoranci.

Nipah!
Corgar Frizz

I am bone of my Keyboard
Internet is my body and Site is my blood
i have created over a thousand threads
unknown to mods nor known to spammers
have withstood the flames of many flamers
yet those flamers cant do anything
so as i create

Unlimited Topic Works

わたしのパン... わたしのパン...

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 28-11-2008 o 17:30.
Corgar Frizz jest offline   Odpowiedz z Cytatem