Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2008, 17:50   #32
Jacobsson
Użytkownik Forum

Jacobsson's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2008
Lokacja: Kę3n

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 42
Poziom mag.: 6
Jacobsson ma numer GG 3515127
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)

Mam na imię Jakub, na początku listopada skończyłem osiemnaście lat, uczę się na profilu mat-fiz-chem w III klasie Liceum Ogólnokształcącego w Kętrzynie , drugiego pod względem poziomu na Warmii i Mazurach (skromnie). Interesuje mnie głównie grafika komputerowa, która zajmuję się od wakacji 2006 roku, samochodami, muzyką oraz sportem (siatkówka). Studia planuję na wydziale ekonometrii bądź ekonomii (zależy od wielu czynników). Znajomość html (zaawansowana), CSS (średnio-zaawansowana), Adobe Photoshop'a (mocno zaawansowana). Mam angielski opanowany w stopniu zaawansowanym.

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)

Od grudnia 2006 roku udzielałem się na jednym z największych for graficznych w Polsce, od lipca 2007 objąłem posadę moderatora, od marca 2008 prowadziłem je jako administrator (obecnieponad 275'000 postów i 11'000 użytkowników, moją kadencję rozpoczynałem przy około 4'000 userów.). Pod koniec wakacji odszedłem, tworząc własne. Mam doświadczenie w moderowaniu, znam zasady netykiety, staram się nie popełniać błędów ortograficznych, nie nadużywam uśmieszków, nie troluję, nie zachowuję się, jak dzieciak. Myślę, że dobrze sprawowałem i sprawuję swoje obowiązki.

3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)

Gram w Tibię raczej dla relaksu. Kilka miesięcy grałem w 2006 roku w wakacje, jednak po krótkim czasie porzuciłem je dla grafiki oraz dla nauki, aby dostać się do wymarzonego liceum. Powróciłem po kilku miesiącach, jednak zostałem shackowany (straciłem spory majątek w grze). Znowu przestałem grać, zająłem się prowadzeniem forum graficznego. Niedawno znowu wróciłem, gram dla relaksu po szkole. Obecnie akurat mogę sobie na to pozwolić.

4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?

Ponieważ mam dużo wolnego czasu oraz chęci, znam się i jestem dobry w tym, co robię.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?

Tak, patrz wyżej.

6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.

Może konwersja forum na Invision Power Board? Daje dużo możliwości, jest bardzo łatwe w obsłudze. Ponadto nowy skin, nowe działy.

7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?

Żadna praca nie hańbi, jednak myślę, że najciekawszym zajęciem byłaby praca związana z grafiką, pomocą techniczną bądź ogólnym pilnowaniem porządku.

8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas

Myślę, że jeżeli nie dałem się przekonać podczas czytania wiadomości o mnie umieszczonych powyżej, to nie przekonam was jednym zdaniem na końcu. Po prostu uważam, że się nadaję. Tyle.

Pozdrawiam.

Ukryty tekst:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciuch Pokaż post
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hokoczu Pokaż post
Kastet wprowadzą i moherowe rękawiczki, a nazajutrz dresy i łańcuchy na szyje. No i wybór koloru skóry: nigga, japana, indiana and NORMAL, następnie nowy outfit gangsta z addonami glock oraz trampki adidasa.
Co to ten NORMAL? Co ty myślisz, że jak jesteś biały to jesteś normalny?

Ukryty tekst:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hokoczu Pokaż post
(...) jak np. ten rysownik, co każda jego postać to ewidentny brazol, włącz ekran startowy i powiedz że ci ciemnoskórzy to się nie urwali z lasu równikowego.

Ostatnio edytowany przez Jacobsson - 29-11-2008 o 17:43.
Jacobsson jest offline