Re:
Rock, proszę Cię. Lubisz wciskać kity?
Wiem, że zapewne jestem upierdliwy i dalej będziesz twierdzić, że bota nie używasz. Jednakże co robiłeś na 37lvlu na rotach? Nie mów, że expiłeś sam, bo tam dobrego expa na 37lvlu w chuj nigdy nie zrobisz.
Na cyclopolis 80k/h? To moi znajomi, co mają tak ze dwa razy wyższy lvl niż tyle/ciut więcej robią tak czy siak wastując w taki sposób jak ty, zważywszy na to że ich exori/exori gran jest ciut mocniejsze niż twoje więc szybciej to biją, nieprawdać?
Kwestia bota. Nie masz prawa mówić "koniec kłótni". Jak przestanę gadać takie rzeczy, to wtedy będzie koniec. Na to się nie zapowiada, możesz mnie ignorować. Wbijasz podajże (?)5(?)lvli dziennie, nie używając bota? Rozumiem, jeśli faktycznie masz połamane nogi, ale jeśli nie, to nie ma opcjii, żebyś bota nie używał. Jak ktoś wyżej powiedział, ED/MS zrobisz coś takiego, EK nie da rady. Nie wiem jak z RP.
Tak czy siak, bot to twoja sprawa, jeśli lubisz, używasz. Sam używam ale nie uciekam od tego, bo po co? Bot normalna sprawa. Lepiej np. puścić na noc, niech runy robi, aniżeli masz stać pod depo tyle samo czasu i tylko czas tracić by patrzyć się w piksele, które się nie ruszają ( no czasami będzie munch, to coś tam wyskoczy ).
Nie zważając na powyższy tekst, składam ogromne gratulacje. Bot/nie bot, to i tak jakiegoś stopnia osiągnięcie.
Pozdrawiam.