Cytuj:
po 1 na rl jestem ogolnie osoba szanowana, nie mam wrogow klopotow etc (ale ty wiesz lepiej bo ty jestes pro chlopiec z zelem na wlosach)
|
Ja również jestem osobą szanowaną, lecz w moim środowisku, wygląd stoi na ostatnim miejscu. Z zasady, patrzę się na to co ktoś ma w głowie, a ciebie już przejrzałem.
Cytuj:
po 2 ja nic BR nie zrobilem, ze maja miec do mnie jakas sprawe do mnie -.-
|
Do szkoły marsz.
Cytuj:
po 3 to ty pewnie na rlu miekasz pierwszy xd bo ten kto najwiecej mowi jest najmniej grozny
|
Nie jestem koksem, ani nie chcę nim być. Mam rozumieć, że dla ciebie jest to główny wyznacznik tego, jakie będziesz miał podejście do osoby, co puchatku?
Nie noszę kaptura

.
Cytuj:
po 5 idz posluchaj techno
|
Jak widać, twoja inteligencja, którą pozyskałeś na siłowni, nie dopuszcza do ciebie możliwości zwrócenia uwagi na moją sygnaturę, która chyba daje wyraźne świadectwo tego, że nie słucham techno... No chyba, że dla ciebie Slipknot to techno

.
Cytuj:
po 6 jezeli ja jestem wedlug ciebie niedowartosciowany to jaki ty jestes ?
|
Ja, jestem w pełni dowartościowany, nie wiem jak ty. W każdym razie nie dowartościowuję się, publikując swoje zdjęcie, którym kreujesz się u mnie na chłoptasia, wychowanego na epulsie.
@Czarny_Bialy
Guns N' Roses - Don't Cry
Cytuj:
Podkreśliłem to 'rozumiem', gdyż śmieszy mnie to Twoje mniemanie o sobie .
|
Żeś wymyślił...
Cytuj:
Kim Ty jesteś, by mówić o drugiej osobie w ten sposób?
|
Będę wypowiadał się w taki sposób, jaki uważam za stosowny, ponieważ mam takie podejście do ludzi, a nie inne. Ty, w tej kwestii masz mi najmniej do przekazania.
Cytuj:
Wiec trzymajac sie tego xr3 przykro mi..
Na forum i tak nikomu niczego nie udowodnisz..
|
Nawet gdybym miał bym coś do udowadniania, to na pewno nie posłużył bym się do tego celu jakimś smutnym forum, którego większość stałych bywalców, pod względem intelektu, nawet w 1/3 nie dorównuje kanapce z serem

.
Edit:
Cytuj:
aaa i Xer jezeli tak bardzo chcesz to moge ci cos powiedziec o swojej psychice
agresja,przemoc,bol...to sa cechy ktorymi sie kieruje
jezeli zostanie naruszona moja ktoras z wymienionych cech uczuciowych
jestem nieobliczalny
uderzam po glowie kazdego,ktory to naruszy, jak najmocniej, bez opamietania
adrenalina sprawia iz nie czuje bolu
dlatego kiedy ktos mnie uderza - nie reaguje na to
bije go po twarzy poki nie padnie na ziemie i
poki nie pozna mojej granicy psychicznej
to tyle o mnie xd pisane uczuciami xd
|
Jądra ze stali... Kurde. Powiedz mamie, żeby nocnik przygotowała, bo kupę za chwilę z tej wściekłości zrobisz. Jakoś twoje argumenty do mnie nie przemawiają

. W moich oczach w dalszym ciągu pozostajesz niewychowanym frędzlem.
Spróbuję ci to przekazać twoim językiem "Ch*j mnie bolą twoje problemy emocjonalne".
Nie pozdrawiam.
@Topic
Mała rzecz, a cieszy... Nie chcę znać jego reakcji w przypadku włamu na konto.