Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 29-11-2008, 01:01   #11904
Szlaga
Użytkownik Forum

Szlaga's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2006
Lokacja: Rumia

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danareth Pokaż post
3 strony spamu o allegro Wrony =S, w sumie to piszcie, chociaż mam polewe z np. Azer'a, który tak starannie przelicza dobre/złe inwestycje w życiu którego nie ma.
A co ty mozesz wiedziec o moim zyciu wszystko co o mnie wiecie to tylko to co JA wam badz komus innemu napisalem badz jakies wasze domyslenia na podstawie moich postow i wypowiedzi a prawda jest taka ze wiecie o mnie jedno wielkie NIC nawet nie wiecie ile mam lat i 99% osob tego nie wie

Tylko nie liczni wiedza cos wiecej o mnie a osoby co znaja moj wiek da sie policzyc na palcach obu rąk

Myslalem ze jak bodajze Thar mial w podpisie obrazek z napisem "to tylko slowa nie daj sie zmanipulowac" (czy cos takiego) to bedziecie cos na ten temat wiedziec i nie dacie sie nabrac ale wy jestescie za glupi i latwo was nabrac
Mysle ze jestescie juz na tyle wciagnieci w to ze nie zrozumiecie o czym pisze i dalej bedziecie pisac tak jak chcemy bo bardzo latwo was wciagnac w takie gierki(nie chodzi tu o gry komputerowe)

Nie chcialem jeszcze tego pisac no ale tak wyszlo ujawnilem troche tego na co jeszcze nie przyszedl czas i mam nadzieje ze dalej bedziecie grac w NASZĄ gre i pozwolicie nam osiagnac to o co nam chodzi

Zaraz ktos napisze ze jestem nie normalny itp i owszem ale jesli tego nie zrozumiecie to znaczy ze z wami tez cos jest nie tak

01:05 GM Laylee Hydra-Breeder [2]: you are lucky this time, but next time you lure, you risk a ban

Ostatnio edytowany przez Szlaga - 29-11-2008 o 01:03.
Szlaga jest offline   Odpowiedz z Cytatem