Zobacz pojedynczy post
stary 29-11-2008, 10:09   #2273
OWRZ
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xBardolekx Pokaż post
z550 są zaje*****.. jak tylko masz wytrzymałe okna, i żołądek na swoim miejscu przywiązany do reszty organów to je kup i sie nie zastanawiaj, też bym je łyknął, ale za drogie jak na mój fundusz
a czytałeś posty na temat tych głosnikow ? duzo ludzi pisze ze nie so one warto swojej ceny np :,,glosniki oceniam na ocene 3 poniewaz najlepsza czescia jest ich wyglad. A co do reszty to jedna wielka padaczka. Gdy przywiozlem owe glosniki do domu bylem zadowolony, ze kupilem swietny zestaw do domu, a tutaj ZONK ! Po podlaczeniu tych glosnikow pomyslalem "za duzo kosztuja jak na taki marny dzwiek". Potem bylo jeszcze gorzej. Bas zaczal trzeszczec satelitki graly nie wyraznie i to juz przy polowie glosnosci !. Po 6 dniach oddalem glosniki do sklepu i zarzadalem zwrotu pieniedzy. na szczescie udalo mi sie chociaz to . doszedlem do wniosku, ze jezeli chce sie kupic dobre glosniki to trzeba kupic kino domowe i wtedy podlaczyc je do kompa inaczej kasa w bloto wyrzucona. I dlatego moja ocena 3"
kosztujo one grubo ponad 1200 zl i wole sie upewnic ze bede z nich zadowolony niz miec potem zmartwienia, posty są ze strony komputronik.pl
  Odpowiedz z Cytatem