Zobacz pojedynczy post
stary 29-11-2008, 11:20   #2469
....mistrzuniu....
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 11 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenow Pokaż post
to teraz sie tylko dowiedziec ktory to mod sie bawi w straznika texasu i dojebac
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tempior
Powód: Zupełny brak kultury
-------
Wiadomość jest automatyczna. Znajdziesz w niej informacje o powodzie ostrzeżenia. Pamiętaj drogi użytkowniku, że otrzymałeś ostrzeżenie dlatego, że nie zastosowałeś się do regulaminu. Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.

Pamiętaj, że korzystanie z forum jest przywilejem, dlatego należy stosować się do zasad.
-------

To ostrzeżenie nakłada 10 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy.

Oryginalny post:
http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=2351703
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lovePA
Oryginalnie napisane przez LovePA Pokaż post
hahaha zdziwiłbyś się jak dużo wiem na temat lamusie po zawodówce, nie wiesz z kim gadasz a zgrywasz cwaniaka. dajesz się mamić że niby ja to akont dilejtet or so założę się żę jakbym powiedział że ja to hagen to byś uwierzył a potem bym zmienił się na dalitasa który stoi na aukcji za 1,4k koron szwedzkich i byś się zjebał w gacie. nawet nie wiesz jak łatwo tobie i twoim kumplom z wiochy wcisnąć baję. i do tego bezczelnie uważasz się za nie wiadomo kogo. dowartościowój się tu dalej może zyskasz uznanie gdzieś poza dwutysięczną wioską.
zamknij morde dzieciaku pierdolony bo !GOWNO WIESZ!

jestes takim kozakiem na forum to sie ujawnij kim jestes naprawde. Twoje slowa odpowiadaja za twoje wychowanie.
Dziecko neo
Pozdrawiamy
Forum Tibia.pl
lóól, takie cos mi wyslali heh

Ostatnio edytowany przez ....mistrzuniu.... - 29-11-2008 o 11:21.
....mistrzuniu.... jest offline   Odpowiedz z Cytatem