Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenow
to teraz sie tylko dowiedziec ktory to mod sie bawi w straznika texasu i dojebac
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tempior
Powód: Zupełny brak kultury
-------
Wiadomość jest automatyczna. Znajdziesz w niej informacje o powodzie ostrzeżenia. Pamiętaj drogi użytkowniku, że otrzymałeś ostrzeżenie dlatego, że nie zastosowałeś się do regulaminu. Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.
Pamiętaj, że korzystanie z forum jest przywilejem, dlatego należy stosować się do zasad.
-------
To ostrzeżenie nakłada 10 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy.
Oryginalny post:
http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=2351703
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lovePA
Oryginalnie napisane przez LovePA Pokaż post
hahaha zdziwiłbyś się jak dużo wiem na temat lamusie po zawodówce, nie wiesz z kim gadasz a zgrywasz cwaniaka. dajesz się mamić że niby ja to akont dilejtet or so założę się żę jakbym powiedział że ja to hagen to byś uwierzył a potem bym zmienił się na dalitasa który stoi na aukcji za 1,4k koron szwedzkich i byś się zjebał w gacie. nawet nie wiesz jak łatwo tobie i twoim kumplom z wiochy wcisnąć baję. i do tego bezczelnie uważasz się za nie wiadomo kogo. dowartościowój się tu dalej może zyskasz uznanie gdzieś poza dwutysięczną wioską.
|
zamknij morde dzieciaku pierdolony bo !GOWNO WIESZ!
jestes takim kozakiem na forum to sie ujawnij kim jestes naprawde. Twoje slowa odpowiadaja za twoje wychowanie.
Dziecko neo
Pozdrawiamy
Forum Tibia.pl
|
lóól, takie cos mi wyslali heh