Zobacz pojedynczy post
stary 29-11-2008, 17:59   #39
Sir-Babolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Siemianowice

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
Domyślny

Przedewszystkim pozytywnie ze zwieksza loota z roznego rodzaju monsterow, bo teraz nie trzeba bedzie czekac godzinami w kolejkach aby dostac sie na okolnir / poi dls / vdl / edl, mam nadzieje ze od teraz hunty na tombach beda bynajmniej zwrotne dla magow, wtedy to tez poszerzy sie grono miejsc gdzie mozna expic bez obaw o p***** zwrot, dlatego tez jestem jak najbardziej na tak.

Co do tego " ze boterzy " beda mieli lepiej, i chu** z tym, liczy sie fakt ze normalni playerzy beda mieli sens expienia bez maniaczenia, dlatego tez jak najbardziej tak, wspomne tez ze kiedys byl conjamniej 3-4 krotnie lepszy drop z monsterow i gdy go zmniejszono do obcnego poziomu, wyzywsika byly podobne d o tych co sa teraz, szczegolnie prosze siegnac pamiecia do czasow huncenia na hydrach czy tez warlockow, gdzie loot sie sypal garsciami, a o hero z 7.5 nie wspomne, dlatego fale botterow wywowal fakt ZMNIEJSZENIA LOOTA, kiedy to masowo zaczeto botowac malpy i inne smieci, aby cokolwiek zarobic.

@Balansacja profesji, tez jak najabrdziej tak, ale postacie magincze powinny miec nadal czesciowa przewage nad innym z powodu kosztownosci ich huntow.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bambs18 Pokaż post
To z lotem mi sie nie podoba . Bo chyba do robilo kilmat no nie ? Tak teraz na allegro.pl co 2 bedzie sprzedawal gp ;]
Nawet jesli bedzie sprzedawac to co? 10k wychodzic bedzie po 1zl ? wkoncu wojny beda duzo ciekawsze kiedy to obie strony beda posiadaly duze fundusze na ich prowadzenie, tak samo smierci nie beda az tak bolesne kiedy to bedzie mozna odbic smierc w nie niesamowicie dlugim czasie, druga sprawa zwiekszajac loot zmniejszy sie ilosc botterow ( tych na mc ), sorkow ktorzy chcac expic na nizych poziomach sa zmuszeni botowac knightow, aby pokrywac swoje hunty. Czy jest to sprawiedlwie w prownaniu do pala i ek ? NIE, wystarczy iz sorka sie bedzie zwracac, pal i ek beda mogli walic profity, i nikt nie bedzie plakal

Ostatnio edytowany przez Sir-Babolek - 29-11-2008 o 18:13.
Sir-Babolek jest offline