Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2008, 01:36   #33
Roshka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 11 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 102
Skille: 94/68
Poziom mag.: 19
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Na imię mam Alicja W styczniu 18 latek będzie Interesuję się siatkówką i koszykówką:d Oczywiście różnym grami komputerowym i również tibią hmm Postępy w szkole... ? Uczę sie nie najgorzej Troche osiągnieć jest szkolych ale nie związanych z Tibią

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Doświadczenie na forum mam Aczkolwiek byłam stałym gościem tutaj od dziś jestem już użytkownikiem forum tylko i wyłącznie dlatego, że jest nabór do Supportu. A co oferuję i dlaczego to już później Chyba nie bardzo wskazane jest podawac tutaj fora innych gier więc w razie potrzeby mogę podać na pw

3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
Tutaj, tak naprawdę nie będę się dużo rozpisywała. Dużo wiem o grze ponieważ gram od 2004 roku więc siedze w tym już 4 lata i mam duże pojęcie Grałam z przerwami a nie miałam 50lvl+ żeby się tu chwalić (grałam na kilku serverach(PvP jak i również No-PvP) Jeżeli chodzi o wiedze na temat gry jest bardzo, bardzo bogata.

4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Chciałabym w końcu, żeby ludzie przestali narzekać, że tłumaczenie z tibia.com na tibia.pl trwa wieczność i że tibia.pl jest zawsze ostatnia! Gwarantuję tutaj (UWAGA!) tłumaczenie tekstów ze strony angielskiej w 20-30minut od pojawienia się na tibia.com. Angielski mam dobrze opanowany Mam dużo czasu(szczególnie w weekendy) Wiadomo że nie będę dostępna 24/7 bo też muszę kiedyś wypocząć ale na moją pracę nikt narzekać nie będzie musiał.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Oczywiście, że się nadaję! A dlaczego? Bo wiem ile sama z siebie mogę dać i ile czasu poświęcić. a jeżeli już nim zostanę to sami już się przekonacie, że to był dobry wybór

6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Ogólnie nie mam żadnych nowych pomysłów aczkolwiek kilka rzeczy przydałoby się udoskonalić. Ale najważniejsza i postawową sprawą w jakiej również zdecydowałam się tu napisać jest tłumaczenie z angielskiego na polski! Koniec z narzekaniem ze tibia.pl zawsze ostatnia wszystko tłumaczy i ze ostatnia wszystko podaje!

7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Oczywiście tematem przewodnim całego tego wypracowania czyli (powtórzę się) tłumaczeniem strony z tibia.com -> na tibia.pl To jest to czym najbardziej chciałabym się zajać aczkolwiek innymi sprawami nie pogardze Wręcz przeciwnie przyjmę na siebie wiele obowiązków

8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Bo będziecie mieli gwarancję szybkiego tłumaczenia strony!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq Pokaż post
Czego oczekujemy?
- Systematycznej i odpowiedzialnej pracy
- Umiejętności pracy w grupie
- Kreatywności
- Lojalności wobec zespołu Supporterów
- Innych podobnych cech itd.
Tego wszystkiego możecie być pewni w 100%
Tak jak pisałam już wyżej mogę poświecić dużo czasu dla tego forum.

Pozdrawiam serdecznie. Roshka.
Roshka jest offline