Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2008, 13:58   #9753
DexteroO
Zbanowany

DexteroO's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2006

Imię: Griini
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arteval Pokaż post
Wiecie, co? Trochę mi was żal jest. Patrzyłem na tematy różnych serwer'ów, ale w żadnym nie doszukałem się takiego idiotyzmu jaki tu panuje. Częstymi problemami na serwerach są nietolerancja, rasizm , itp. Często też są wojny narodów, np. na elysii polacy nieustannie walczą ze Szwedami. Natomiast na Menerze największym problemem jest to, że ludzie wklejają fake'i z lootem z hunt'ów.
A tutaj na Honerze Polacy walczą z Polakami oraz brazylijczykami. Czy znacie jakichś brazylijczyków, którzy trapują swoich rodaków, coś w rodzaju YF polujących na swoich??
Nikt nie chce chodzić z polakami na jakiekolwiek questy,gdyż wszyscy sie obawiają wielkiego trapa, albo czegoś, Gildia Poj za Stoka to chyba największa porażka, większa niż YF(chociaż YF była trochę dobra bo trapowała boteró, szkoda tylko, że normalnych graczy też). W gildii tej zebrały się osoby z najwyższymi lvl'ami z polski. Oferowali najtańszą stawkę za zrobienie questa , a jednak nikt nie skorzystał z tego serwisu. Gildia ta, pewnego razu chciała pokazać jaka jest fajna i zrobiła questa sama, bez żadnych follower'ów.
Kolejna rzeczą jest chęć expienia. wiele osób (gł. sorc, druid, pall) boi się expić "solo", bo obawiają się Trapa. Popatrzcie sobie na Highscores Honery. Są gorsze nawet od Unitery i Nerany , które to zostały stworzone tak niedawno.
O bossach nie bedę sie w ogóle wpowiadał bo aż żal dupę ściska. Na Honerze bossy nie powinny się w ogóle pojawiać , żeby to gracze zobaczyli , że i tak sie nic nie zmieni , a za to pojawi się na innym servie to spowoduje Kolejnego gracza z full Mage Outfit, albo chociaż kilkanaście ded'ów.

Z jednego Kraju , a jak psy walczycie.

nikt nie skorzystal z service gildii Poj za Stoka? GZ! widze, ze masz gowniane pojecie o tym serverze, wiec moglbys sie nie wypowiadac?

@palladnyco
szkoda mi ciebie, pozdro pa to lo gia _/
DexteroO jest offline   Odpowiedz z Cytatem