Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2008, 16:11   #69
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

mam prawie 22 lata z tibia zetkąlem sie pierwszy raz w pierwszej klasie liceum czyli kiedy mialem 16 lat, kazdy rok do przodu to przelom w tym okresie poza tym zawsze wolalem spedzac czas w kazdy inny sposob niz przed komputerem ale nieoszukujmy sie pograc w cos od czasu do casu jest przyjemnie wiec niewyrzekam sie tego ze gralem w tibie, diablo i lineage.

Po co ten przydługi wstęp z wyznaniami z zycia wzietymi? Ano po to zeby uswiadomic mlodszym forumowicza ze moja opinia nie jest bezpodstawna poniewaz widzialem wiele updateow i pamietam co bylo zle a co dobre w czasach klienta 7.0. Poza tym mowinie komus ze nie ma razji przy pomocy "żal mi ciebie" jest oznaka ze mam doczynienia z idiota, zamiast mowic ze jest tobie mnie zal przedstawil bys argumety czemu wedlog ciebie tak jest. Pokazal bys ze jestes myslacym czlowiekiem a nie Onetowym gówniarzem kotremu wiecznie jest czegosc zal... Na tym polega forum ma dyskusji ja wyrazam swoja opinie ty wyrazasz swoja ja nieobrazam ciebie ty nieobrazasz mnie TOLERANCJA takie ciezkie slowo ale dla półgłówka twojego pokroju najciezsze argumety to "zal mi ciebie" "twoj stary" "ssij pałke"... tylko pomysl ze reszcie forum tez moze byc zal czytac takie posty

ps. mimo wszystko pozdrawiam serdecznie

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Ostatnio edytowany przez Pacek - 01-12-2008 o 22:39.
Pacek jest offline