Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2008, 17:02   #218
goog
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Imperor Pokaż post
To widac ze nie znasz SWE predzej czy pozniej i tak znajda reason zeby cie naklepac
Być może, ale co z tego?

Cytuj:
Tak strasznie mowisz dlaczego mialbys sie nie wyplacic jak war juz sie skonczyl, a powiedz mi kiedy sie Xolorian lub jakis Pablofon or Thomonix wyplacali? Bo ja szczerze nie pamietam czy taka sytuacja miala miejsce.
A kto ci powiedział, że on chce być taki jak xolo pablo lub ktokolwiek inny?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pCz Pokaż post
A ty wiesz? Czy tylko piszesz takie rzeczy na forum, bo nie masz gdzie blysnac w rl?
Sorry, ale co was ludzie obchodzi, co druga osoba robi poza komputerem?
Chcesz go osmieszyc w internecie? Osz ja cie krece - kurde, ok powiedzmy ze ci sie uda, i co dalej? Bedziesz mial satysfkacje z tego powodu?
W zupełności się z Tobą zgadzam.
Pan Imperor chce w ten sposób się dowartościować, próbując zmieszać innych z błotem, pisząc głupoty o innych jakby był ich sąsiadem i wiedział wszystko o wszystkich. Skąd ci przyszło do głowy, że Shepard jest jakimś fanatykiem i jakimś "no liferem"? 88 lvl na tym serwie to słabo jak na tibijskiego fanatyka, nie sądzisz?
Cytuj:
No ale widac ze "Tibja" jest dla ciebie "WSYSTKJIM" i bez niej nie mozesz zyc. I to jeszcze typ ktory ma 18 lat haha.
Próbujesz go ośmieszyć robiąc z niego dziecko neo? W ten sposób sam robisz z siebie misia o małym rozumku. Widziałeś jego posty na forum, rozmawiałeś z nim kiedyś?
Posługuje się bardzo dobrze językiem angielskim jak mało który gracz z Polski.
Wiem, że nie powinienem karmić trolla jakim jest pan Imperor, ale czym by było forum tibia.pl bez takich ludzi? =] Wybaczcie.