Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2008, 21:44   #52
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _WrD_ Pokaż post
Boże, ratuj!
W tibii NIE MA maksymalnego levelu = nie ma endgame! To się nie kończy, cały czas tylko farmisz lvl.

A ile można chodzić na orszabale i ferómbrazy? Ile można levelować? TYLE! W tibii level jest nieskończony, czyli nie ma mowy o żadnym endgamingu!
Zabijanie przeciwnej frakcji gówno daje? Daje ci honor, który wydajesz na epickie bronie i przedmioty. To samo z battlegroundami. Osiągnąłem wszystko? W dupie chyba, osiągnięcie wszystkiego = full t6 (aktualnie t8, czy nawet t9), a zanim to zrobisz to wiele się namęczysz. Rajdy? Sama słodycz.

Rozwalasz mnie, koleś. Dyskusja WoW vs tibia... Łot da fak... Chyba wrócę na gw.pl...
Jak już ktoś wspomniał, gdy jesteś dobry w Tibii, możesz trząść całym serwerem. To jest właśnie frajda ;] Rajdy w WoWie są fajne, ale ile można? Po co chodzić na raidy jak już się zdobyło najlepsze eq... Nie mówię że Tibia jest lepsza od WoWa, ponieważ WoW i L2 to moje ulubione mmo :<