Temat: Życie Xoheka
Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2005, 23:07   #149
Szorstak
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lukaszgo3
Przyglądam sie już dłużej tej dyskusji i widze ze mamy tu paru newbie co nigdy nie zrobili wyzej niz 50 lv pewnie :/ i sie rzucają z zadrości. Xoheka gra sam, bo gram na isarze, i mam go na VIP i z tego co widze to on gra rzadziej niż ja, a co do takiego lv to możliwe i spokojnie, przecierz zrobic np. 100k expa w 3 h to zaden problem (cyco, OF) ale musze przyznać ze w weekendy gra po 10h nawet, czyli z 500k expa ma na sobote naprzykład. A ci co gadają o dzieleniu sie kontem pewnie sami sie dzielą albo to zadzrość. Tak czy inaczej on gra sam i jak w ferie nabije 100lv to gratz dla niego, aha i niech ktos spróbuje gdzies przez tydzien grac po 5 h dziennie i oczywiście od razu isc expic, to z 30lv bedzie miał minimum. To tyle, mam nadzieje że dotarło do tych ekhm... zazdrosnych

Xoheka gratulacje wytrwałości bo to jest droga do sukcesu
(a nie stanie pod dp :|)
Ty koleś lepiej sie nie udzielaj. Patrze, że sam jesteś chyba jakimś newbie i nie wiesz co mówisz. Taki lvl jest mozliwy do osiagniecia w takim czasie ale napewno nie w twoim wykonaniu. sadze ze jestes którymś z kolesi co stoją caly czas pod depo. A co do tego expienia nie wiem jak na isarze bo juz dawno tam nie gram ale 30k na godzine na cyco to raczej sie nabija jak nikogo nie ma, a na OF to raczej nie oplacalne jest bo to wtopa uhów i nie sądze żeby ten koleś zawsze tam expił. I na bank jestem pewien, że Xoheka nie gra sam postacią. By musial byc ostrym nalogiem i nie chodzic do szkoly itp. zapomniales jeszcze doliczyc troche czasu na skile bo one za szybko nie skacza( sam cos o tym wiem ). A gdyby nabil jeszcze w ferie 100lvl to by byl kolejny dowod na to ze nie gra sam . I nie sadze zeby koles jak tylko sie zaloguje szedl expic bo to jest mega nudne.
Szorstak jest offline