Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2008, 11:53   #4
Rujewit
Użytkownik Forum

Rujewit's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2008
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rujewit
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 39
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
Rujewit ma numer GG 205482
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Perfect*Doll Pokaż post
Taa?
A jaki masz z tego zysk?
Przecież nikt niczego nie robi z dobrej woli...
Czekałem na takie pytanie, dlatego dziękuję że je zadałeś...

Zysk mam bardzo prosty, pomogę rodakowi w rozwinięciu swojej postaci, dzięki czemu ta osoba szybciej będzie mogła robić questy.

Mylisz się, robię to z własnej nieprzymuszonej woli. W tibii ogolnie panuje znieczulica, przerażające jest to, że Polak nie pomaga Polakowi, własnie poprzez te postawe chce to zmienic, zacząć w ten sposób i wprowadzić w życie... Zaś priorytetowym, długofalowym celem jest stworzenie silnej Polskiej koalicji o nazwie United Poland, w skład której niekoniecznie poprzez gildie przynalezec beda mogli wszyscy Polscy gracze. Nie wymagamy wstapienia do Gildii bo doskonale rozumiemy obawy z tym zwiazane.

Dla mnie i moich kolegów Tibia to przede wszystkim swietna zabawa, forma relaksu po ciezkim dniu pracy, cos na oderwanie sie ... Czy nie fajniej jest kiedy jestes w Depo i masz pewnosc ze zawsze Ci ktos pomoze jesli potrzebujesz pomocy ?

Czy nie fajniej na tle innych narodowosci [ graczy ] Polacy wyróżniać się będa przede wszystkim bardzo dobrymi relacjami, zgraniem, wzajemnym szacunkiem ?

Pomyśl ile razy właśnie nasz rodak odmówił Ci pomocy, ile razy wręcz przeszkadzał w grze ?

Reasumując W JEDNOŚCI SIŁA !!!

Mistrz Świata : 08:50 Pixel Fighter [60]: "nie chodze do szkoly bo i tak bym niezdal ; ( a tak to przynajmniej level urosnie"

19:59 Horelix [8]: 19:59 Horelix [8]: Wezcie zrobcie cos w tym ab prosze sorry ze po polsku ale tu botterow wiecej niz trolli 19:59 Please wait patiently for a gamemaster to reply.
Rujewit jest offline   Odpowiedz z Cytatem