Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szorstak
Ty koleś lepiej sie nie udzielaj. Patrze, że sam jesteś chyba jakimś newbie i nie wiesz co mówisz. Taki lvl jest mozliwy do osiagniecia w takim czasie ale napewno nie w twoim wykonaniu. sadze ze jestes którymś z kolesi co stoją caly czas pod depo. A co do tego expienia nie wiem jak na isarze bo juz dawno tam nie gram ale 30k na godzine na cyco to raczej sie nabija jak nikogo nie ma, a na OF to raczej nie oplacalne jest bo to wtopa uhów i nie sądze żeby ten koleś zawsze tam expił. I na bank jestem pewien, że Xoheka nie gra sam postacią. By musial byc ostrym nalogiem i nie chodzic do szkoly itp. zapomniales jeszcze doliczyc troche czasu na skile bo one za szybko nie skacza( sam cos o tym wiem  ). A gdyby nabil jeszcze w ferie 100lvl to by byl kolejny dowod na to ze nie gra sam  . I nie sadze zeby koles jak tylko sie zaloguje szedl expic bo to jest mega nudne.
|
Buhhahaha 30k w cyco jak nie ma ludzi? Ty chyba też nie masz pojęcia o expieniu. W cyco jak nikogo nie ma robi się ~ 50K+ expa na 1h dochodząc do dl-a.
W of robi się 60k expa + na jeden h. Za uhy się zwraca + zarabiam. Halki z zerków wypadają bardzo często, i plate armory z liderów + chain armory z innych śmieci. Weź koleś idź skillować dalej, bo o expieniu nie masz pojęcia.