Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szorstak
Ty koleś lepiej sie nie udzielaj. Patrze, że sam jesteś chyba jakimś newbie i nie wiesz co mówisz. Taki lvl jest mozliwy do osiagniecia w takim czasie ale napewno nie w twoim wykonaniu. sadze ze jestes którymś z kolesi co stoją caly czas pod depo. A co do tego expienia nie wiem jak na isarze bo juz dawno tam nie gram ale 30k na godzine na cyco to raczej sie nabija jak nikogo nie ma, a na OF to raczej nie oplacalne jest bo to wtopa uhów i nie sądze żeby ten koleś zawsze tam expił. I na bank jestem pewien, że Xoheka nie gra sam postacią. By musial byc ostrym nalogiem i nie chodzic do szkoly itp. zapomniales jeszcze doliczyc troche czasu na skile bo one za szybko nie skacza( sam cos o tym wiem  ). A gdyby nabil jeszcze w ferie 100lvl to by byl kolejny dowod na to ze nie gra sam  . I nie sadze zeby koles jak tylko sie zaloguje szedl expic bo to jest mega nudne.
|
Sam jestes wtopa uhow. Dlatego on raz chodzi tutaj zarabia, potem idzie na of zeby nabijac mega szybko i znowu idzie na guardy lub cyco i zarabia i tak w kolko. Widac go pod depo tylko jak chce exori sobie walnac tak to go nie ma. Xoheka chodzi do szkoly, uwierz

. Skille, to zaden problem... expi duzo to i skaczą, a ze eq mial i runy z innej postaci to jaki problem. I tak chodzi expic od razu jak da loga, bo stanie pod depo jest nudniejsze

. Zresztą skoro piszez ze do mozliwe to po co dalsza czesc postu ?
Info dla all, dajcie sobie z tym siana, zazdrosc zla rzecz, koniec tej klutni plx

i tak modki skasują