Temat: Życie Xoheka
Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2005, 23:18   #152
Sozemego
Użytkownik Forum

Sozemego's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Sozemego ma numer GG 3321585
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szorstak
Ty koleś lepiej sie nie udzielaj. Patrze, że sam jesteś chyba jakimś newbie i nie wiesz co mówisz. Taki lvl jest mozliwy do osiagniecia w takim czasie ale napewno nie w twoim wykonaniu. sadze ze jestes którymś z kolesi co stoją caly czas pod depo. A co do tego expienia nie wiem jak na isarze bo juz dawno tam nie gram ale 30k na godzine na cyco to raczej sie nabija jak nikogo nie ma, a na OF to raczej nie oplacalne jest bo to wtopa uhów i nie sądze żeby ten koleś zawsze tam expił. I na bank jestem pewien, że Xoheka nie gra sam postacią. By musial byc ostrym nalogiem i nie chodzic do szkoly itp. zapomniales jeszcze doliczyc troche czasu na skile bo one za szybko nie skacza( sam cos o tym wiem ). A gdyby nabil jeszcze w ferie 100lvl to by byl kolejny dowod na to ze nie gra sam . I nie sadze zeby koles jak tylko sie zaloguje szedl expic bo to jest mega nudne.
Sam jestes wtopa uhow. Dlatego on raz chodzi tutaj zarabia, potem idzie na of zeby nabijac mega szybko i znowu idzie na guardy lub cyco i zarabia i tak w kolko. Widac go pod depo tylko jak chce exori sobie walnac tak to go nie ma. Xoheka chodzi do szkoly, uwierz . Skille, to zaden problem... expi duzo to i skaczą, a ze eq mial i runy z innej postaci to jaki problem. I tak chodzi expic od razu jak da loga, bo stanie pod depo jest nudniejsze . Zresztą skoro piszez ze do mozliwe to po co dalsza czesc postu ?
Info dla all, dajcie sobie z tym siana, zazdrosc zla rzecz, koniec tej klutni plx i tak modki skasują

Wystaw notkę
Przed wystawieniem notki zapoznaj się z papieżem lub farmaceutą.
Sozemego jest offline