Niektórzy pierdolą tutaj że aż głowa boli,
no i co że pokazał koleś zdjęcie jego rodziny? no i co? może jeszcze będziemy gadać o tym ile LP uprawia sexu skoro gra w tibie?
napisał co napisał na filmie, uważam że trzeba to normalnie przyjąć i pogratulować.. albo to zostawić, nikt tak na prawdę nie wie jak jest..
a co do botów to gadacie że boci, że on boci i boci i ma mylion ownerów czy coś... gówno to was obchodzi, tylko on boci czy tam sharuje? no, odpowiedzcie Sobie sami na to pytanie....
ehhh
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez --Cienius--
Zona runy pewnie robi a corka skilluje
|
Taaa aaaa aaa ale śmieszne boże normalnie kocham Cię za to człowieku, jesteś ekstra...
Myślisz że co? 666009 stron będzie z postami cytowanymi twoją wypowiedz i gratulowanie Ci?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shokei
Korupcja. Sam mam kolegę którego rl'em jest GM. To nawet nie jest trudne aby poprosić o bana na kogoś za nic ;d
@lp
Jego sprawa co robi ale jeżeli prowadzi kafejkę internetową to się zgodzę z tym że można tyle grać. U mnie na osiedlu kiedy zaczynałem przygodę z tibią był taki właściciel, prowadził kafejkę, grał w tibie 10h dziennie zwyczajnie z nudów. 
|
Gra ile chce i jak chce proste, równie dobrze ktoś gra 1h i ktoś może powiedzieć , aaaa ale nołlajw omg omg.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Joe666
jego córka mogła by sobie stanik zafundowac  
|
Mógłbyś Sobie kupić mózg, albo nie wiem, wyjść i nie wrócić, napisać o delete konta i wyłączenie internetu.