Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bykunn
Zwiększony exp na poi - żeby high levele nie odchodzili...
Zwiększony drop - żeby wszystkie dzieciaki nie odchodziły...
|
Zwiekszony dlatego, ze tylko to mozna robic w tej beznadziejnie nudnej gierce - ekzpidz i lotowac super itanzy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
"Osoba z wyższym wykształceniem" to normalny gracz, który wyklina Cipsoft, za wcześniej wspomniane "udogodnienia", którymi musi zostać uraczony, jeśli chce dalej grać.
|
Takiemu typowi gracza do szczescia brakuje tylko egzba (juz mi sie nie dobrze robi na widok tego slowka i dlatego zawsze je przekrecam).
Pewnie uwazasz siebie za przyklad takiego gracza, a ja zauwazylem ze zawsze narzekasz na eksp. Czy naprawde uwazasz, ze ta gierka bylaby idealna, gdybys mogl liczyc cyferki do usranej smierci albo jeszcze dluzej?
Co mi w tipji nie pasi hmmm... to, ze kazdy z gory jest skazany na zarabiscie nudne, idiotyczne, durne, glupawe, nieco bezsensowne, niezle, nawet nawet, fajowe ekspienie. Chcesz sie pobawic? Musisz wyekzpidz super lewel. Chcesz isc sobie na cos lepszego? Padniesz/bedzie waste, wiec lepiej siedz na syfie typu dragi. Nuda i beznadzieja. Najgorsze jest to, ze wszystkich w tych czasach obchodzi tylko cyferka kolo nicku. No, ale to juz nie wina cipasoftu tylko graczy.