Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2008, 14:30   #100
Askaral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais

Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bykunn Pokaż post
Zwiększony exp na poi - żeby high levele nie odchodzili...
Zwiększony drop - żeby wszystkie dzieciaki nie odchodziły...
Zwiekszony dlatego, ze tylko to mozna robic w tej beznadziejnie nudnej gierce - ekzpidz i lotowac super itanzy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
"Osoba z wyższym wykształceniem" to normalny gracz, który wyklina Cipsoft, za wcześniej wspomniane "udogodnienia", którymi musi zostać uraczony, jeśli chce dalej grać.
Takiemu typowi gracza do szczescia brakuje tylko egzba (juz mi sie nie dobrze robi na widok tego slowka i dlatego zawsze je przekrecam).
Pewnie uwazasz siebie za przyklad takiego gracza, a ja zauwazylem ze zawsze narzekasz na eksp. Czy naprawde uwazasz, ze ta gierka bylaby idealna, gdybys mogl liczyc cyferki do usranej smierci albo jeszcze dluzej?

Co mi w tipji nie pasi hmmm... to, ze kazdy z gory jest skazany na zarabiscie nudne, idiotyczne, durne, glupawe, nieco bezsensowne, niezle, nawet nawet, fajowe ekspienie. Chcesz sie pobawic? Musisz wyekzpidz super lewel. Chcesz isc sobie na cos lepszego? Padniesz/bedzie waste, wiec lepiej siedz na syfie typu dragi. Nuda i beznadzieja. Najgorsze jest to, ze wszystkich w tych czasach obchodzi tylko cyferka kolo nicku. No, ale to juz nie wina cipasoftu tylko graczy.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku.

Ostatnio edytowany przez Askaral - 01-12-2008 o 14:41.
Askaral jest offline