Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aae
No dobra ty nie masz lagów, ale wszyscy mają.
|
Nie wszyscy. Żaden z moich znajomych nie ma problemów z MM, poza tym jestem pewien, że MM ma dużo klientów, ale jakoś nie widzę tu setek skarżących się ludzi. Więc nie pisz wszyscy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bebilon
Nie wiem, moze masz rookslayera i ci to nie robi... Tak jak to powiedzial jeden z hlvl u mnie na serwie "Masz za maly lvl by zobaczyć ze ma lagi".
|
Ja nawet nie gram w Tibię więc o co ci chodzi =.= "Masz za maly lvl by zobaczyc ze ma lagi" tego nie skomentuje nawet, "Śmiechu warte" już zeszło z anteny. I pisze się RooksTayer.
Cytuj:
ja mam umowe na 2 lata, i co mam zrobic? Zobacz kiedy ci sie konczy i czekaj.
|
Skoro tacy w gorącej wodzie kompani jesteście, to może przeglądnijcie umowy z MM, znajdźcie sposób, żeby ich oskarżyć o niespełnianie warunków umowy, to możliwe że wyjdziecie z tego bez szkód i uwolnicie się od tej ZUEJ MM :< Ale oczywiście NIE CHCE SIĘ, lepiej czekać aż na talerzu dadzą, cóż, miłego czekania :>
Cytuj:
Stary, poczkaj pare dni. Ja mam modem motoroli i co z tego skoro sygnal mi sie lamie na granicy polska/niemcy.
|
Z takim nastawieniem to może od razu się zabij, ew. "poczkaj" sobie, bo z nerwów możesz dostać emocjonalnej czkawki. A może zazdrościsz, bo mu naprawili, a tobie nie? :>