Temat: Serwer Tylko ETERNIA
Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2008, 15:42   #7052
NitroDaGlicerinne
Użytkownik forum

NitroDaGlicerinne's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2008
Lokacja: Gdańsk

Stan: Początkujący
Imię: Alterazius
Profesja: Elder Druid
Gildia: Drinkers
Świat: Eternia
Poziom: 58
Skille: nd
Poziom mag.: 54
Domyślny

O co ta cała kutnia? O to, że ktoś ma lepsze, a ktoś gorsze pvp? Nie do końca to rozumiem bo chyba gra się dla przyjemności i, żeby coś zdobyć, a nie po to, żeby komuś zaimponować. Robicie z gry jakąś wielką rzecz, a to tylko Tibia... setki pixeli składających się na grafiki 32x32.
Może i Def padł? Kto nigdy nie padł? Chyba tylko ten co nie zagrał. Czy to pvp czy n-pvp każdy kiedyś padał (Na non-pvp mają inne sposoby na zabijanie ale nie o tym mowa). Przeczytajcie o co się sprzeczacie.
O to, że jakiś ktoś napisał, że jakiś ktoś inny ma słabe pvp, czy tam jest noobem. Jeżeli jest noobem to jakim cudem uzyskał taki lvl, będąc z tego co mi wiadomo ciągle pierwszym ownerem? Czy brak zajebis* pvp przekreśla playera? Nie sądze "Nigdy nie jest za późno na naukę", a nawet jeśli padł na RS'ie z pełnym eq to co z tego? To jego eq i jedynie on powinien się tym przejmować.
"Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy"-, Sokrates.
Myślę, że jeżeli przeszkadza wam opinia Fantazji (Mogłem zrobić jakąś pomyłkę w tym nicku) to wystarczy to zignorować. Każdy kto wie coś na ten temat ma własne zdanie i go raczej nie zmieni z powodu, że ktoś coś napisał.
Myślę, że każdy z was powinien zająć się sobą, a ten temat poświęcić nie kutni ale temu do czego był przeznaczony - mianowicie wklejaniu ssów, które muszę przyznać bardzo przyjemnie się ogląda.

@V3t3R

Dzięki za tego sska. Jeden z lepszych tu pokazanych ^^ nigdy nie miałem pojęcia jak to było tak dawno dawno ale widzę, że było dość zabawnie. Skillowanie w tyle osób? Hah! (Niby miałem najstarszą wersję tibii ale nie miałem możliwości odpalenia gry -.^)

@End
Dziś niestety w tym momencie bez sska z mojej strony ale wkleję sska kolegi z przed kilku dni (Mnie na nim też widać choć to nie mój ADV). Gratulacje dla Nev'a może go namówię i też zacznie tutaj zaglądać.

NitroDaGlicerinne jest offline   Odpowiedz z Cytatem