Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2008, 16:27   #105
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
Znam ten bol, nie raz wracalem zadowolony z hanta i nagle kik. To akurat tez by sie przydalo jakos zmienic, ale mysle ze zwiekszenie ilosci hp/lev o 2 by za wiele nie pomoglo.
Przestańcie te bzdury o hp u sorca pisać, kiedyś nikt nie narzekał a było trudniej - wy z kolei narzekacie na ułatwienia a jednocześnie piszecie żeby wam dali wiecej hp - hipokryzja

Co z tymi kickami maja robić ? to by było dopiero ułatwienie że gdy w chwili rozłączenia twojego netu automatycznie wywala postać, np goni cie 3 pk nie masz szans - za daleko do dp bla ble bli i co robisz ? wyciagasz kabelek od neta i już

Nie chce mi sie kopiować waszych postów na temat tego jaka ta gra durna i prosta i robiona dla kasy, powiem tyle cipsoft ma na was wyje**** bardziej ode mnie, nie ma żadnego obowiązku grania nie wiąże was żadna umowa z tibia etc nie dostajecie za granie pieniądze - jeszcze w to wkładacie własne (nie licząc tych którzy pacc kupują za gp) więc poprostu uważacie że gra jest kiepska ? że tibia 7,6 była lepsza ? to taka mała rada jakbyście w swym mądrym i jakże potrzebnym myśleniu i przekładaniu tego na durne postym - przestańcie grać w tibie i grajcie na ots pod tibie 7,6 jak było tam tak pięknie, ale nie wy jak na typowego polaka nastało - narzekacie ale nic z tym nie zrobicie bo tak naprawde podobają sie wam te zmieny a piszecie tylko po to żeby sie wyżalić co wam to daje ? Najlepiej pokażecie że tibia zszedła na psy nie grając w nia - jakby z każdego serva odszedło tylu graczy co pisze o tibi te gówna to cipsoft od razu by coś zrobił bo jednak by was wtedy zauważył - bedziecie pisać na forum stronki którą wywalili z fansite (tak tak odszedliście sami i gdybyście tylko kiwneli palcem cipsoft by was błagał o powrót bla bla bla) to nic wam to nie da, zachowujecie sie jak durne dzieci które narzekają że piaskownica jest chu**** a i tak bedą tam siedzieć

Morał ? Nie pasi - wypad nikt was tu nie trzyma i nikt nie bedzie za wami tesknić

Chcecie coś do mnie napisać to piszcie na priv nie chce mi sie robić wiekszego syfu z tego co wy zrobiliście, zreszta sram na to

Ostatnio edytowany przez Regeusz - 01-12-2008 o 18:18.
Regeusz jest offline