Tak to jest jak się wciska 'Cracka do BlackD Proxy' własnej roboty robiony na informatyce i taka ciota wieży, Gdzie nie potrafiłeś podać prostych 3 linijek jebanego kodu, musiałeś szukać 10minut żeby znaleźć, co wogóle nie było związane z BlackD ^^ nie pamiętam co to już było, chyba jakiś prosty skrypt na obliczenie objętości koła, tym bardziej że o*******asz 1 z najlepszych kumpli, chodzi mi tu o mojego pulpecika Kwasa, bo to że mnie chciałeś to wale to ;] Bo fakt faktem że za sobą nie przepadamy, nawet Ikony BlackD nie umiałeś zrobić Dobrej tylko jakaś podrobiona żal

!
@Down
Nie muszę nic udowadniać, Ja wiem swoje, ty wiesz swoje, sporo osób wie że hakowałeś

, Na Skype gadaliśmy ja ty kwaso myślisz że co? że napisze 'nie' i powiesz nie wkręcaj kitów? hłe hłe hłe ^^
Jak kwaso zmienił passy bo powiedziałem mu zeby tego nie odpalał bo ty chcesz go wyjebać to nie chciał wierzyć, powiedziałem żeby zmienił passy i za 5min napisałeś do niego czemu to zrobił żal.
W dodatku jesteś taka pizda że boisz sie przyznać i sprowadzasz jakiś Czereśniaków żeby cie pronili.
hack hackiem, to nie jest kradzież gratulacje dla tego pana!
W dodatku pan viva cie sprzedał
viva555
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2008
Data dołączenia mówi sama za siebie po co te konto stworzone.
Pozdrawiam i zakończam ten temat