@Regeusz
Tak sobie czytam te twoje złote myśli i zastanawiam się, czy jest sens po raz kolejny udowadniać pewne fakty, zacietrzewiałemu cymbałowi, który swoje zdanie opiera na wnioskach kilku innych osób. Szkoda, że nie wkleiłeś rozmów z graczami, którzy wyklinali MSa...
Spróbuję po raz kolejny do ciebie przemówić, chociaż wiem, że robię w tym momencie coś głupiego i powinienem się tego wstydzić przed samym sobą.
Cytuj:
o sorcu tam 1 zdanie napisałem
|
Pogratulować dobrej pamięci.
Cytuj:
Po co mam grać sorkiem ? nie wystarczy fakt że znam kilku sorców którzy wogóle nie narzekaja ani na hp ani na cap ?
|
Nie, nie wystarczy. Możliwe, że jakimś cudem twoim pikselowym kolegom kilka razy się poszczęściło, dzięki czemu dorobili się kokosów. Weź pod uwagę fakt, jak ciężko jest wbić MSem 200lvl. Zobacz, jak wielu jest MSów, którzy są skazani na samotne huncenie, przez to, że z ekonomicznego punktu widzenia, targanie za sobą ED, jest bardziej korzystne. Od 8.0, owa sytuacja nieco się poprawiła, lecz nie w wystarczającym stopniu.
Cytuj:
jest typ co pada na 121lv na lion i płacze że gdyby miał wiecej hp to by przeżył
|
Gdzie tak napisałem?
Cytuj:
Odp jest prosta pierwszy gracz to dupa wołowa
|
Jakoś nikt, z kim hunciłem, nie narzekał na to, że w jakiś sposób nie ogarniam. Mam rozumieć, że ty wiesz lepiej

.
Cytuj:
wykorzystać coś czego wg ciebie i xr3 sorc nie ma - jego ZALETY
|
Ty dalej nie jesteś w stanie pojąć, że na to, czy będę mógł owe zalety wykorzystać, wpływa jeszcze masa czynników zewnętrznych.
Cytuj:
gdzie idzie 140ek żeby expić a nie sie bawić ? frosty. Co hunci ek solo że zarobić i troche przy okazji poexpić? frosty. A teraz drugie pytanie na co idzie 300ek żeby expic? frosty. Gdzie idzie 300ek żeby zarobić? frosty.
|
Czytając tę wypowiedź, śmiem twierdzić, że jesteś na tyle głupi, aby uparcie żyć w przekonaniu, że MS/ED "ma inaczej". Mówisz to tak, jak by Demony były zawsze wolne.
Cytuj:
pewnie też by sie znalazło miejsca dla sorca gdzie mógłby expić na bocie cały czas
|
Owszem, znam kilku magów, którzy bocą na Dragon Lairach. Dokładnie to samo co wybotowany EK. Zero skilla. Tylko jeden dobrze ogarnia, lecz niestety dostał delete...
@Szkoua zua skun sie jara
Cytuj:
GRAJ W TIBIE A JAK CI SIE NIE PODOBA NIE GRAJ!
|
Nie podoba mi się, aczkolwiek prawa do narzekania odebrać mi nie możesz.